Functioneel Beheerder Zorg
Medrie

Functieomschrijving

Ben jij analytisch, creatief en een echte procesverbeteraar?

Wij zijn op zoek naar functioneel beheerder voor het domein Chronische Zorg voor ons team Informatievoorziening, voor 24-38 uur per week. 

Onze visie op Informatievoorziening

Een belangrijke beweging in de wereld van de huisartsen zorg is die van regionalisering en digitalisering. Medrie speelt hierin als regio-organisatie een belangrijke rol. Van belang voor het team Informatievoorziening is dat zij zich bewust is van de bijdrage die digitalisering kan leveren aan het toekomstbestendig maken van de huisartsenzorg. Als team zijn we ons meer en meer aan het richten op de rol die informatie speelt. De harde ICT (van werkplek tot verbinding) is vanzelfsprekend van belang en deze dienstverlening vullen we in met een aantal leveranciers. Deze leveranciers zien we als strategische partners die veel werk voor ons doen in onderlinge samenwerking. Een belangrijke rol als team hebben we dan ook in de aansturing van deze leveranciers door middel van een regierol.

De afdeling

De afdeling Informatievoorziening bevindt zich op het moment midden in transitie: van uitvoeringsgericht naar regiegericht. Zo zetten we volop in op functioneel beheer als  een van de belangrijkste pijlers en werken we vanuit domeinen (o.a. zorg, hr en financiën).

Om dit goed te kunnen overzien en snel en flexibel te kunnen acteren zijn we bezig om onze processen verder in kaart te brengen en waar mogelijk te automatiseren. En daarbij hebben wij jou nodig!

Als je bij ons komt te werken als Functioneel Beheerder, kom je te werken binnen een team van, als op volle sterkte, 7 functioneel beheerders, met elk hun eigen domein als aandachtsgebied en een Adviseur ICT. Aangestuurd door een betrokken Teamleider Informatievoorziening a.i., Martijn Janssen. Martijn rapporteert aan de de Manager Informatievoorziening/CIO binnen Medrie, Julius Ypma, eindverantwoordelik voor een afdeling in ontwikkeling, waar de mens centraal staat en waar de sfeer positief is. De lijnen zijn kort en de wil tot samenwerking groot.

Wat ga je doen als Functioneel Beheerder?

Het team Informatievoorziening is volop in beweging. Daarom zijn we op zoek naar Functioneel Beheerders die mee willen bouwen en het een uitdaging vinden om iets nieuws neer te zetten. Jij krijgt een van de domeinen onder jouw hoede en deze ga jij je helemaal eigen maken, zodat jij vanuit jouw positie de regiorol kan pakken ten opzichte van jouw stakeholders. En je gaat aan de slag met actief relatiebeheer op leverancier-, eigenaar- en keyuserniveau binnen en buiten Medrie. Alle besluiten die je samen met je team of keyusers maakt, bereid je goed voor, stem je af met de systeemeigenaar (MT-lid) en daarnaast draag je zorg voor de communicatie richting de eindgebruikers.

Je hebt een adviserende rol als het gaat over procesoptimalisatie, bijvoorbeeld door workflows te creëren aan de hand van procesbeschrijvingen en deze te implementeren. Je verzorgt de daaruit voortvloeiende werkinstructies, rapportages en interne trainingen voor de eindgebruikers. Een veelzijdige rol waar geen dag hetzelfde is.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van het systeem, je hebt hierbij overzicht en verleent toegang op basis van de toegangsmatrix. Je behandelt vragen van de gebruikers en registreert de incidenten en stemt deze af met onze leveranciers. Je houdt hierbij overzicht en regie. 

Zoals beschreven krijg je een domein onder je hoede. Wij hebben de domeinen als volgt verdeeld:

  • ANW-proces (ANW= Avond Nacht en Weekend) met bijhorende applicaties: Topicus, Vcare, ECG.
  • Chronische Zorg met bijbehorende applicaties: zoals bijvoorbeeld Porta Vita (momenteel loopt er een selectietraject m.b.t. de applicaties waarbij jouw inbreng wordt gewaardeerd).
  • Werkplek met bijbehorende applicaties Citrix (uit te faseren), faxen (uit te faseren), netwerk en werkplekken, printers en algemene hardware matige zaken.

Hiervoor vragen wij technische IT-kennis, bijvoorbeeld systeem en technisch beheer.

Functie eisen

Wat heb je in huis?

Naast een bevlogen, betrokken en veranderbereide collega zijn wij op zoek naar iemand die proactief te werk gaat, verantwoordelijkheid neemt en denkt in mogelijkheden. Je bent onderzoekvaardig, hebt van nature gevoel voor de slimste route en je weet jouw stakeholders mee te nemen in de nieuwste ontwikkelingen. Verder ben jij “handig” met systemen, communicatief vaardig, weet wensen te vertalen in oplossingen en een echte procesdenker. Vanuit eigenaarschap ben jij van toegevoegde waarde. In de domein omschrijving kun je de specifieke benodigde kennis terugvinden, maar daarnaast heb jij:

  • een afgeronde relevante opleiding, beschikt over Hbo werk- en denkniveau en werkervaring in functioneel beheer, dan wel ambities om dit vakgebied je eigen te maken;
  • kennis van BISL theorie en terminologie en van ITIL processen, of je hebt interesse om deze kennis op te doen;
  • aantoonbare kennis van één van de domeinen en kennis van standaarden binnen functioneel beheer en/of hebt een visie hierop;
  • in staat om de regierol te pakken: je bent “in control”, stuurt de leveranciers aan, gericht op de operationele werkzaamheden en beheert de applicaties binnen jouw domein;
  • ruime ervaring met procesverbetering en projectmatig werken.

Let op!

Medrie is een jonge en ambitieuze organisatie en investeert graag in haar mensen, dus wil jij meebouwen aan de afdeling Informatievoorziening en beschik je nog niet over bovenstaande ervaring, maar heb jij wel affiniteit met ICT en/of de zorg, kun jij procesmatig denken en heb je goede ideeën over hoe jij kan bijdragen aan de gebruikerservaring, dan komen wij ook graag met jou in contact.

Bijvoorbeeld: ben je op dit moment werkzaam binnen de Triage en heb je als gebruiker ervaring met Topicus? En zit je vol met ideeën over hoe de nieuwste ontwikkelingen te vertalen naar de eindgebruikers? Of: Ben jij een op dit moment een keyuser van een applicatie binnen één van onze domeinen en wil je de stap maken naar functioneel beheer en je hebt een visie over hoe dit in te richten? Dit is jouw kans om binnen dit werkveld jezelf verder te ontwikkelen en de afdeling Informatievoorziening verder op de kaart te zetten!

Inschaling

Dit bieden wij jou

Medrie biedt jou een baan in ontwikkeling waaraan jij kunt meebouwen, binnen de dynamische omgeving van 1e lijns zorg, waar automatisering de oplossing is om de huisartsenzorg bestaanbaar te houden.

Wij bieden jou een contract voor onbepaalde tijd.

Het betreft een functie die geplaatst is in functieprofiel adviseur, schaal 7/8 op basis van een 38-urige werkweek, binnen de CAO Huisartsenzorg, je wordt ingeschaald op basis van jouw kennis en ervaring. Ook kun je rekenen op een goede pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, 5 weken vakantie op fulltime basis en een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer/ 100% vergoeding OV.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat je vitaal aan het werk kunt door een modern thuiswerkbeleid en daarbij een thuiswerkpakket met telefoon en laptop, korting op jouw sportabonnement en (zorg)verzekering. Bij Medrie ben je verantwoordelijk voor je eigen loopbaan en krijg je volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

 

Enthousiast, informatie of reageren?

Meer informatie over de organisaties kun je vinden op de website www.medrie.nl

Je kunt reageren met jouw cv en motivatiebrief via de knop “solliciteren”.

Voor vragen kun je contact opnemen met Martijn Janssen, Teamleider Informatievoorziening a.i.  via (06) 0631136571 of [email protected] of maak een afspraak voor een digitaal kopje koffie (bereikbaar op ma/di/do/vr). Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Wietske Nimberg, Corporate Recruiter a.i. via (06) 229 467 27 of via [email protected]

Bijzonderheden

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet.

Medrie

Medrie werkt voor huisartsen!

Ruim 200 medewerkers zetten zich dag en nacht in voor de huisartsenzorg in de regio’s Flevoland, Hardenberg en Zwolle. Zodat onze 280 huisartsen en 600 waarnemers gewoon dokter kunnen zijn voor hun 600.000 patiënten.

Type Vacature
Organisatie Medrie
Locatie Medrie, Regio Zwolle
Postcode 8025 BS
Stad Zwolle
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 38
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Huisartsenzorg
Informatie verkrijgen bij Wietske Nimberg
Functie(s) Medewerker ICT
Publicatiedatum 16-06-2022
Ingangsdatum 16-06-2022
Reageer voor 07-07-2022
Nummer 111782
Doorsturen Bekijk PDF

Medrie

Maak kennis met Medrie Medrie werkt voor huisartsen! Wij initiëren, stimuleren en ondersteunen samenwerking voor huisartsen in het werkgebied van Medrie. Met elkaar dragen wij bij aan duurzame zorg en gezondheid. Wij signaleren kansen en helpen vernieuwingen te realiseren. Zo ondersteunen en versterken we de (verander) kracht in de regio. We jagen ontwikkelingen aan. En we doen er alles aan om de professionaliteit van de huisarts te laten schitteren. Medrie is de organisatie voor huisartsen in de regio’s Flevoland, Hardenberg en Zwolle die de huisartsenposten in deze regio’s organiseert en faciliteert. Daarnaast ondersteunt Medrie de zorg en chronisch zieke patiënten in de ketens zoals DM2, COPD en VRM, ouderenzorg, GGZ en Leefstijl. Medrie is een organisatie in ontwikkeling. Daadkracht, servicegerichtheid en betrokkenheid staan hoog in ons vaandel. We werken op dit moment aan het optimaliseren van onze processen, verbeteren van de managementinformatie, organiseren van zorg op de juiste plek met de ziekenhuizen, adviseren van dag praktijken over financiële vraagstukken en het implementeren en stimuleren van samenwerking in de wijk, zodat de organisatie en onze huisartsen optimaal gefaciliteerd en ondersteund worden.

Meer over Medrie