Functioneel Beheerder zorgprocessen _ 28 tot 36 uur _ Oploo/Deventer
De Seizoenen

Informatie

Vacature functioneel beheerder zorgprocessen

Bij DeSeizoenen begeleiden we in zes woon- en werkgemeenschappen zon 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We werken vanuit een antroposofische visie en gaan er van uit dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom staat dat bij ons centraal.

De ondersteunende diensten van DeSeizoenen werken vanuit kantoren in Deventer en Oploo, op onze locatie Bronlaak. Deventer is een kantoorlocatie, waar onder andere ons ServiceBureau gevestigd is. Bronlaak is één van de locaties van DeSeizoenen waar mensen samen wonen, werken en leven.

Voor het team Informatiemanagement & ICT zoeken wij een Functioneel Beheerder die de zorgprocessen onder zijn hoede gaat nemen.

Wat ga je doen?

De kern van de functie is het beheer van de applicaties waarmee we onze zorgprocessen ondersteunen: het Electronisch Clienten Dossier ONS van NEDAP, iTask/iProva van Infoland, Promedico en het Intranet.

Dit doe je in hechte samenwerking met je in- en externe collegas die de helpdesk bemannen, het server- en netwerkbeheer verzorgen en andere processen ondersteunen.

Wat vragen we van jou?

Wij verwachten minimaal MBO niveau, met een IT, informatica of bedrijfskundige achtergrond. Je weet wat applicatiebeheer inhoudt hebt kennis van project- en informatiemanagement. Als je ook ervaring op deze gebieden meebrengt, dan is dat een pré. Heb je ook ervaring met NEDAP ONS, dan willen we heel graag kennis met je maken.

Het belangrijkste is echter dat je een flexibele instelling hebt en open staat voor samenwerking in een complexe omgeving.

Wat bieden wij?

Een super interessante baan in een complexe omgeving, die constant in beweging is. Daarnaast zijn we flexibel. Je kunt zowel vanuit ons kantoor in Deventer als in Oploo werken en natuurlijk werken wij veel thuis. De functie gaat uit van een fulltime (36 uur) dienstverband, maar ook een kleiner contract is prima bespreekbaar.

Het functioneel beheer is bij DeSeizoenen in twee niveaus ingedeeld. Afhankelijk van je profiel doen we je een aanbieding conform CAO-GHZ FWG 45 en FWG 50 (tussen €2.381 en €3.894 op basis van fulltime).

Binnen het team Informatiemanagement & ICT zijn we nadrukkelijk op zoek naar mogelijkheden om persoonlijke groei te ondersteunen en hebben een flexibele opstelling waar het gaat om de invulling van de rollen binnen het team. Vanuit functioneel beheer kan je doorgroeien naar adviesrollen op het gebied van informatiemanagement. Heb je deze ervaring al? Dan is ook een combinatie van rollen als functioneel beheerder en adviseur informatiemanagement FWG 60 (tussen €3.374,- en €4.905,- op basis van fulltime) bespreekbaar.

Als extra bieden wij bedrijfsfitness met hoge korting en collectieve zorgverzekering.

Meer weten?

Heb je interesse en wil je nog wat vragen voordat je solliciteert, bel dan gerust eens met Friso Wittebol: 0651395885 of stuur een mail aan [email protected]

Type Vacature
Organisatie De Seizoenen
Locatie DeSeizoenen, locatie Overkempe in Olst
Postcode 8121CS
Stad Olst
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Full time
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Applicatie-/Systeembeheerder
Publicatiedatum 31-10-2022
Reageer voor 31-12-2022
Nummer 115116

De Seizoenen

De Seizoenen verleent op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale gehandicaptenzorg. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dat betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. We zijn een woon en werkgemeenschap en de gezamenlijkheid is voelbaar en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal !

Meer over De Seizoenen