Fysiotherapeut
Atlant

Functieomschrijving

Binnen de vakgroep fysiotherapie richten we ons continu op het bevorderen van de zelfstandigheid van bewoners en ondersteunen we bewoners bij het leren omgaan met afnemende functies en vaardigheden. Kom jij ons daarbij helpen? Atlant heeft ruimte voor: 


Fysiotherapeut
24-36 uur


Kom jij ons team versterken
De afdeling Behandeling & Begeleiding (B&B) heeft een belangrijk aandeel in het ontwikkelen van kennis en expertise. Doordat behandelaren overal in de organisatie komen, kunnen zij overstijgend signaleren en initiëren. Deze rol wordt bij uitstek gezien als iets wat van onze afdeling verwacht mag worden. Van jou als fysiotherapeut verwachten we een professionele houding. Dit houdt ook in dat naast bewoner gebonden werkzaamheden er tevens een actieve rol wordt verwacht van B&B-ers op het gebied van onderzoek en innovatie, beleid en deskundigheidsbevordering. 
Onze vakgroep bestaat uit 13 gedreven fysiotherapeuten van wie een aantal gespecialiseerd is in bijvoorbeeld geriatrie of oedeemfysiotherapie en een behandelondersteuner. Daarnaast zijn er ook twee collega`s aangesloten bij Parkinsonnet. We werken graag samen zowel binnen als buiten de vakgroep. We stemmen onze werkzaamheden af met bewegingsagogen en psychomotorisch therapeuten.
We hebben maandelijks werkoverleg en stemmen dan inhoudelijke en organisatorische zaken met elkaar af. Op verschillende locaties werken we samen in de oefenzaal of op de afdelingen.


Wat ga je doen
Op verwijzing van de behandelend arts stel je na anamnese en onderzoek een fysiotherapeutisch behandelplan op en voert dit plan uit. Verder:
• Bevorder je de zelfstandigheid van de bewoner en leer je deze omgaan met afnemende functies en vaardigheden;
• Geef je adviezen en instructies aan bewoners, zorgmedewerkers en mantelzorgers;
• Toets en evalueer je de resultaten van jouw behandeling en adviezen;
• Neem je deel aan het multidisciplinaire team;
• Draag je zorg voor een goede digitale dossiervorming;
• Verricht je werkzaamheden in de 1e lijn;
• Draag je bij aan onderzoek, innovatie, beleid en deskundigheidsbevordering.

Functie eisen

Wat neem jij mee
Je hebt een afgeronde HBO opleiding tot fysiotherapeut, bent BIG geregistreerd en geregistreerd in het kwaliteitsregister. Daarnaast:
• Heb je affiniteit, en bij voorkeur kennis en ervaring, met onze doelgroepen, affiniteit met gedragsproblematiek is een pré;
• Ben je flexibel inzetbaar;
• Heb je een grote mate van zelfstandigheid;
• Ben je bereid om op verschillende locaties van onze organisatie te werken;
• Ben je in het bezit van rijbewijs en auto.

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten
Een multidisciplinaire dynamische werkomgeving in onze (top) verpleeg- en verzorgingshuizen. Een omgeving waarin leren, vernieuwing en onderzoek steeds meer centraal komen te staan. En:
• Een leuk team van collega fysiotherapeuten dat onderdeel uit maakt van de afdeling Behandeling en Begeleiding bestaande uit verschillende vakgroepen;
• Mogelijkheden om parttime te werken (24-36  uur per week);
• Een contract met de duur van een jaar met de mogelijkheid op een vast contract;
• Een bruto maandsalaris van maximaal € 4.286,78 bij een 36 uur werkweek (CAO VVT FWG 55) 
• Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn;
• Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
• Werken bij een vitale werkgever die bewust inzet op kwalitatief goed personeel.

Bijzonderheden

Wil jij verder? 
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie tot uiterlijk 1 oktober 2021 via de knop “Solliciteren” of via de link; https://www.atlant.nl/vacature/fysiotherapeut/. Passende kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek in Beekbergen. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor indiensttreding.


Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier

Heb je nog vragen?
Bel of app dan naar Jos Soulier (fysiotherapeut) op 06 12 23 35 77 of  Sophie Bijloos (manager behandeling & begeleiding) op 030 23 78 090.


We horen graag jouw verhaal!

Type Vacature
Intern nummer 89-21
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
Functie(s) Fysiotherapeut
Publicatiedatum 14-09-2021
Reageer voor 01-10-2021
Ingangsdatum 14-09-2021
Nummer 71094
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant