Fysiotherapeut
Cosis

Introductie en uren

Wegens zwangerschapsverlof is het Cosis Expertise Centrum (Langdurige Zorg) op zoek naar een fysiotherapeut voor 16 tot 24 uur in regio Noord-Groningen. Ben jij opzoek naar een leuke werkplek, misschien ben jij dan de collega waar wij naar op zoek zijn.

Wat vinden we belangrijk?

Als fysiotherapeut doe je onderzoek door middel van het observeren en analyseren van de hulpvraag van de cliënt. Je stelt vervolgens een diagnose en adviseert en ondersteunt de begeleiding van de cliënt waar nodig. Daarnaast schaf je zelfstandig, binnen kaders, hulpmiddelen aan en levert een bijdrage aan deskundigheidsbevordering. Je werkt vanuit een multidisciplinair team wat betekent dat een gedragswetenschapper of arts jou inschakelt voor de behandeling van een cliënt. Jij werkt solistisch vanuit jouw expertise en bent werkzaam op verschillende locaties.

Je maakt onderdeel uit van het Cosis Expertisecentrum. Het Expertisecentrum levert kennis en vaardigheden op het gebied van gedragswetenschappen, de medische vakgroep, de paramedische vakgroep en andere vaktherapeuten. De vakgroep fysiotherapeuten bestaat uit ongeveer 9 collega's.

Wat vragen we van je?

  • Een afgeronde opleiding hbo-fysiotherapie.
  • Dat je affiniteit hebt met cliënten met een verstandelijke en of meervoudige beperking.
  • Laagdrempelig naar de cliënt toe.
  • Een rijbewijs en een auto, omdat je als fysiotherapeut werkt voor verschillende locaties.
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Dezelfde salarisschaal als je collega fysiotherapeuten, minimaal € 2.938,- en maximaal € 4.304,- volgens FWG 55 van de cao-gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
  • Een contract voor bepaalde tijd.
  • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
  • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
  • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer voor maandag 6 juni 2022.

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Marielle Dorenbos, teamcoördinator CEC op telefoonnummer 06 832 499 20. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Type Vacature
Intern nummer 2022-2372
Organisatie Cosis
Locatie Cosis Expertisecentrum
Postcode 9735AD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Fysiotherapeut
Publicatiedatum 12-05-2022
Reageer voor 06-06-2022
Nummer 110857

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis