Fysiotherapeut
De Posten

Functieomschrijving

Fysiotherapeut 24 – 36 uur per week

Ben jij een teamplayer, die op een positieve enthousiaste wijze het fysiotherapie team in de Posten komt versterken? Heb je een flexibele instelling en affiniteit met de doelgroep ouderen? Wil je werken in een actieve en betrokken organisatie, waar we laagdrempelig zijn en er op de werkvloer een ontspannen sfeer heerst? Dan zien we graag je motivatie en cv tegemoet.

Jouw functie

 • Als fysiotherapeut diagnosticeer en behandel je cliënten binnen de Posten en in de eerste lijn.
 • De werkzaamheden vinden plaats in multidisciplinair verband.
  Je draagt zorg voor de kwaliteit en continuïteit van de fysiotherapeutische behandeling en begeleiding van klanten.
 • Bij het uitvoeren van het multidisciplinaire zorg-/behandelplan worden diverse interventies toegepast, zowel individueel als in groepsverband.
 • Je werkt voornamelijk met klanten in de eerste lijn en op somatische- en psychogeriatrische afdelingen.
 • Je adviseert en instrueert zorgmedewerkers, familie en/of mantelzorgers en neemt deel aan multidisciplinair overleg.

Functie eisen

Jouw kwaliteiten

 • Je beschikt over het diploma fysiotherapie en bent geregistreerd als fysiotherapeut in het BIG-register en het KNGF kwaliteitsregister.
 • Je hebt ervaring met ouderenzorg en multidisciplinair werken. Ervaring met het werken met (psycho)geriatrische klanten is een pré.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent computervaardig.
 • Je bent een teamplayer die een actieve rol vervult in organisatorische processen binnen het behandelteam.
 • Verder ben je breed inzetbaar en beschik je over een flexibele instelling.

Inschaling

Wat wij bieden

 • Een enthousiast, gemotiveerd team bestaande uit negen fysiotherapeuten, een bewegingsagoog en een administratief medewerkster met ruime ervaring in de ouderenzorg.
 • Werken bij de Posten is divers en afwisselend door de verschillende werkvelden als eerste lijn, geriatrische revalidatie zorg (GRZ) en verpleeghuis.
 • Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst aan, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar voor 24-36 uur per week. Het salaris is ingedeeld conform CAO VVT in functiegroep 55.

Bijzonderheden

Solliciteren

Je schriftelijke sollicitatie + CV kun je vóór 6 maart richten aan de Posten, t.a.v. Okke Dickhoff, afdeling HR, de Posten 135, 7544 LR Enschede of per mail sturen aan solliciteren@deposten.nl.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 15 maart. Voor verdere informatie over deze functie kan je bellen met Marije Rekers of Annet Bouwknegt (fysiotherapeuten) bereikbaar via telefoonnummer 053-4753753.

 

Type Vacature
Intern nummer 2019-003
Organisatie De Posten
Locatie De Posten in Enschede
Postcode 7544LR
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Marije Rekers of Annet Bouwknegt
Functie(s) Fysiotherapeut
Publicatiedatum 07-02-2019
Ingangsdatum 7 februari 2019
Reageer voor 06-03-2019
Nummer 43572
Doorsturen Bekijk PDF

De Posten

de Posten kenmerkt zich door zijn missie; hartelijk, huiselijk en hulpvaardig. Daarmee bedoelen we dat we een organisatie zijn met hartelijke medewerkers die belangstelling tonen voor bewoners en collega's en je het gevoel geven welkom te zijn; een plek dus waar mensen graag willen wonen. Hulpvaardig zijn we in de zin van kundig in het dienstverlenen en kundig in het verlenen van zorg. Omdat wij in kleine zelforganiserende teams werken bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing en zijn wij in staat flexibel en adequaat in te spelen op specifieke zorgwensen. Van eenvoudige huishoudelijke hulp, tot verzorging en verpleging aan huis. De Posten richt zich op datgene waar de cliënt zelf nog toe in staat is en ondersteunt daar waar het moeilijker of niet meer gaat. Samen kijken wij naar de mogelijkheden, samen zoeken wij naar de beste oplossing. Want samen werkt het beter.

Meer over De Posten