Fysiotherapeut
Frion

Functieomschrijving

Als fysiotherapeut bij Frion ben je met 2 collega fysiotherapeuten onderdeel van de paramedische dienst. Dit team bestaat uit bewegingsagogen, logopedisten, diëtisten en psychomotorische therapeuten. Wij werken intensief samen met begeleiders van de woonlocaties, orthopedagogen, en de AVG arts voor een zo compleet mogelijke behandeling van onze cliënten.
 
 
Hoe ziet de rol van Fysiotherapeut er uit?
In ons dagelijks werk onderzoeken en behandelen wij cliënten met als doel het verminderen van ofwel omgaan met de functionele gevolgen van beperkingen of stoornissen betreffende het houdings- en bewegingsapparaat.
 
Als fysiotherapeut houd jij je dus bezig met:
 • diagnosticeren, behandelen en adviseren van cliënten;
 • stel je behandelplannen op in samenwerking met andere behandelaren, voer je de therapie uit conform het behandelplan en evalueer je deze;
 • observeer je cliënten en signaleer je bijzonderheden;
 • geef je advies en voorlichting aan begeleiders en verwanten van de cliënt;
 • geef je bijscholing aan de ( woon-) begeleiders in de vorm van o.a. tiltraining en valpreventie.

Functie eisen

 • Je bent in het bezit van het diploma hbo fysiotherapie en bent geregistreerd in het BIG-register en in het kwaliteitsregister van het KNGF;
 • Aanvullende kennis van haptonomie, ergotherapie en/of sensomotorische integratie is wenselijk;
 • Je bent cliëntgericht en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep verstandelijk gehandicapten;
 • Je bent gedreven, flexibel en wil optimale zorg verlenen aan onze cliënten;
 • Jij bent in staat een relatie op te bouwen met een cliënt, deze te onderhouden en te verdiepen.

Inschaling

 • Een contract voor bepaalde tijd ter vervanging van zwangerschapsverlof (ingangsdatum 13 december);
 • Samenwerken met specialisten op het gebied van cliëntzorg, bedrijfsvoering en teamontwikkeling
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 55;
 • 8,33% eindejaarsuitkering én 8% vakantiegeld;
 • Een contract voor bepaalde tijd, ter vervanging van zwangerschapsverlof;
 • Een goede pensioenregeling en een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket (met onder andere een fietsplan, fiscale uitruil reiskosten, korting op verzekeringen).
Let op: Wanneer wij jou geschikt achten voor deze functie, willen wij jou z.s.m. uitnodigen voor een kennismaking met onze organisatie! Dit betekent dat de vacature zal sluiten zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.
 
Over Frion
Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion wil talent (h)erkennen, bijdragen aan een goed leven, zorgen voor mooi werk, en professionele ontwikkeling ondersteunen. Zowel voor cliënten als medewerkers. Bijna 1.000 cliënten maken op verschillende manieren gebruik van de ondersteuning van Frion. Denk hierbij aan logeren, buitenschoolse opvang, begeleiding in je eigen huis, in de klas, dagbesteding, werken en wonen bij Frion. Achter hen staan rond de 1000 professionals.
 
Heb je vragen over de vacature?
Neem dan contact op met Anouk Boxman via 06 - 20 45 27 90 of via aboxman@frionzorg.nl.
Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion, groep Paramedische behandeling
Postcode 8021 ET
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Fysiotherapeut
Publicatiedatum 10-09-2021
Reageer voor 03-10-2021
Ingangsdatum 13-12-2021
Nummer 71017
Doorsturen Bekijk PDF

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion