Fysiotherapeut
Carintreggeland

Functieomschrijving

CarintReggeland werkt voortvarend aan haar toekomst. Kernwoorden zijn klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar een Fysiotherapeut (m/v). Het betreft een vacature voor 22 uur per week voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast contract.

Werkzaamheden

Het verrichten van alle fysiotherapeutische werkzaamheden t.b.v. de verschillende doelgroepen waarbij je expert bent m.b.t. de geriatrische cliënt.

Profiel

  • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO-opleiding Fysiotherapie en je staat ingeschreven in het BIG- en het (basis) kwaliteitsregister.
  • Je hebt ervaring in het behandelen/begeleiden van geriatrische cliënten.
  • Je voert de werkzaamheden zelfstandig uit, waarbij het een voorwaarde is dat je multidisciplinair denkt en werkt.
  • Je bent ondernemend, initiatiefrijk, flexibel, tactvol, open, collegiaal en communicatief en je hebt een klant- en servicegerichte houding.
  • Je werkt primair in de intramurale setting in Hengelo en indien nodig binnen andere locaties in het werkgebied.

Ons aanbod

  • Wij bieden je een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT met inschaling in FWG 55.
  • Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Tevens kun je gebruik maken van FiscFree.

Interesse?

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-040
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, De Boortoren
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Revalidatie
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 22
Uren tot 22
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Petra Luijerink (fysiotherapeute), telefonisch te bereiken op 06-34348012 of Sharon Heerts (fysiotherapeute), telefonisch te bereiken op 06-34358570.
Functie(s) Fysiotherapeut
Publicatiedatum 07-02-2020
Reageer voor 20-02-2020
Nummer 51243

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland