fysiotherapeut
InteraktContour

Informatie

Ben jij iemand met een afgeronde hbo-opleiding fysiotherapie? En wil je graag werken met cliënten met NAH (niet-aangeboren hersenletsel) met complexe problematiek? Dan is deze vacature als fysiotherapeut echt iets voor jou!

Jouw rol

Als fysiotherapeut werk je onder andere volgens het behandelprogramma Hersenz, dat bestaat uit verschillende zorgpaden. In deze behandeling leren mensen met NAH omgaan met de gevolgen van hun hersenletsel in het dagelijks leven. Cliënten volgen een intensief traject met individuele behandelingen en groepsbehandelingen, waarbij zowel aandacht is voor de cognitieve als de fysieke gevolgen van het hersenletsel. Ook wordt de naaste omgeving bij de behandeling betrokken.

Je doet de concrete uitvoering van de fysiotherapeutische behandeling bij individuele cliënten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inhoud, uitvoering en kwaliteit van de groepsbehandelingen. Deze worden door een gespecialiseerd begeleider uitgevoerd. Je onderhoudt contact met betrokken disciplines rondom de cliënt om de kwaliteit en doelgerichtheid van het zorgplan te onderhouden. Daarnaast ben je als fysiotherapeut betrokken bij het aanvragen van indicaties op het gebied van bewegen. Je functie kan incidenteel bestaan uit ondersteuning van een team uit een ander werkgebied of het begeleiden van beweeggroepen.

Jouw werkplek

Je werkt binnen team Midden van de eenheid Behandeling, met als standplaats Zwolle. Dit betekent dat je hoofdzakelijk in Zwolle werkt, maar je zal ook in Harderwijk werkzaam zijn.

Het team bestaat uit 19 collega's vanuit verschillende disciplines. In dit werkgebied is één fysiotherapeut werkzaam. Wel zijn er fysiotherapeuten werkzaam in de andere regio's van InteraktContour en neem je met hen deel aan het vakgroepoverleg. Er is een fijne sfeer en een goede samenwerking tussen de verschillende disciplines.

Binnen de eenheid Behandeling van InteraktContour werken (GZ-)psychologen, afasie-therapeuten, cognitief trainers, fysiotherapeuten, psychomotorisch therapeuten en gespecialiseerd begeleiders intensief samen in zelforganiserende teams. De behandelprogramma's bestaan uit verschillende zorgpaden die in het samenwerkingsverband Hersenz ontwikkeld zijn. De GZ-psycholoog is hierbij regiebehandelaar.

Wat wij bieden

  • een jaarcontract voor 24 uur per week (met uitzicht op een vast contract)
  • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €2.938,- tot maximaal €4.304,- bruto per maand (FWG 55) bij een 36-urige werkweek
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
  • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
  • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen

  • je hebt een afgeronde hbo-opleiding fysiotherapie
  • je hebt kennis en vaardigheden met betrekking tot NAH en neurorevalidatie
  • Je staat ingeschreven in het BIG-register en in het KRF NL-register
  • je beschikt over rijbewijs B en eigen vervoer
  • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
InteraktContour, verder met hersenletsel

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Word jij onze nieuwe fysiotherapeut bij InteraktContour?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met zaterdag 1 oktober. Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Danielle van den Os, manager Behandeling, op 06-28297978.

Meer informatie over de eenheid behandeling vind je hier


'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, afdeling Behandeling
Postcode 8071 PA
Stad Nunspeet
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Fysiotherapeut
Publicatiedatum 19-09-2022
Reageer voor 02-10-2022
Nummer 114066

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour