Fysiotherapeut (locatie Groote & Voorster, 28-32 uur per week)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Je start vandaag op Groote & Voorster. Afgelopen vrijdag is mevrouw Jansen hier komen wonen, de verpleegkundige komt naar je toe om advies te vragen over de transfer. Daarna de intake met een 78 jarige man. Hij is een week geleden thuis gevallen. Zijn heup is gebroken en hij is daaraan geopereerd. Je start met een intake en neemt de leefregels met hem door, ook schakel je de ergotherapeut in om een veilige thuissituatie te creëren voor meneer. De laatste patiënt is mevrouw De Vries, zij woont in de buurt en heeft gerevalideerd na een cva. Jij bent ingeschakeld om de overgang naar de thuissituatie te begeleiden en fysiotherapie voort te zetten.  

Je komt in een leuk team, met veel expertise. Zorggroep Solis heeft veel locaties met verschillende verwijslijnen en patiëntenpopulaties, waardoor er veel mogelijkheden zijn om je voorkeuren te ontdekken en te versterken. Daarnaast zijn er op basis van de scholingsregeling goede opleidingsmogelijkheden.
Veel administratieve taken zijn belegd bij de administratie, waardoor jij je tijd aan de patiënt kunt besteden.

Door de grote populatie Parkinsonpatiënten ligt er een grote voorkeur voor een persoon met een lidmaatschap bij Parkinsonnet.

Functie eisen

Jij  

  • Functioneert als zelfstandig werkend fysiotherapeut op verschillende locatiesin Deventer
  • Werkt op de hoofdlocatie in de 1elijn met name in de geriatrie doelgroep
  • Werkt samen met collega's, andere disciplines en zorg
  • Hebt ervaring in het behandelen van geriatrie en cliënten met Parkinson
  • Bent bereid om op andere locaties te werken bij drukte of ter vervanging van collega’s

Inschaling

Salaris 

Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 4.021,18 (FWG 55) bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week). De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar.  

 

Scholing 
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Er zijn allerlei e-Learning modules beschikbaar die je kunt volgen. 

Bijzonderheden

Solliciteren?
Je kunt tot en met 19 juni 2018 reageren via www.zorggroepsolis.nl/vacatures.  

Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure.  De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 24 of woensdag 26 juni 2019.

Meer informatie?
Neem contact op met Judith Spekschoor, hoofd Paramedische Dienst of Lianne Kolkman, fysiotherapeut via tel: 0570 685 899. 

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden Solis vergoed.  

Type Vacature
Intern nummer 106
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis, locatie Groote & Voorster in Deventer
Postcode 7411RA
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Fysiotherapeut
Publicatiedatum 06-06-2019
Reageer voor 20-06-2019
Ingangsdatum 06-06-2019
Nummer 46402
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis