Fysiotherapeut
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Hé, teamplayer!
Heb je een momentje?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het vakgebied fysiotherapie? Marga Klompé zoekt voor onze locatie Pronsweide in Winterswijk een kundige en gedreven fysiotherapeut. Kun je goed zelfstandig werken? Pak jij vol enthousiasme je rol op binnen ons multidisciplinair team van 15 fysio’s in de regio? Dan is dit de vacature voor jou.

Jij geeft als fysiotherapeut inhoud aan de behandeling en zorgverlening aan cliënten op basis van het behandelplan op de afdelingen revalidatie, ELV, dagbehandeling en observatie. Je onderzoekt en diagnosticeert cliënten vanuit multidisciplinair perspectief en bent verantwoordelijk voor de uitvoering, de evaluatie en bijstelling van de behandeling en begeleiding. Je maakt onderdeel uit van een team van enthousiaste fysiotherapeuten en ontvangt leiding van de manager behandelcentrum.

Wij vragen van jou een HBO opleidingsniveau met een diploma fysiotherapie en bij voorkeur affiniteit met de doelgroep. Je bent klantgericht, ondernemend, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt gestructureerd werken zowel zelfstandig als in teamverband. Je beschikt over een grote mate van tact, geduld en het vermogen om cliënten te stimuleren en activeren. Je herkent je in onze kernwaarden en kunt een inhoudelijke en persoonlijke bijdrage leveren aan ons team. Daarnaast ben je BIG geregistreerd en ben je in het bezit van een rijbewijs en eventueel een auto.

Functie eisen

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

Inschaling

• Fysiotherapeut voor 20 uur tot 36 uur per week voor in eerste voor week 29 t/m week 39 voor de vervanging van een collega met zwangerschapsverlof en wat er daarna in het verschiet ligt zal in die periode blijken
• schaal FWG 55 (€2.621 - €4.161)
• 8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering
• fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Bel dan met het team op 0543-546460 of mail naar fysio.pronsweide@szmk.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-51131669 (telefonisch of via de app) of per mail recruitment@szmk.nl.

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie voor 25 mei 2021 a.s. in via onderstaande sollicitatiebutton.

Type Werkplein
Intern nummer 101
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Fysiotherapeut
Publicatiedatum 26-02-2021
Reageer voor 24-05-2021
Ingangsdatum 26-02-2021
Nummer 57994

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)