Fysiotherapeut
Noorderboog

Ben jij die betrokken professional die wij zoeken?

Zie jij iedere dag als een nieuwe uitdaging? Weet jij wat goede zorg voor onze cliënten inhoudt? En kun jij je daar met heel je hart en ziel voor inzetten? Dan ben je van harte welkom om ons team als fysiotherapeut te versterken!

Waar kom je te werken?

Alle behandelaars die in dienst zijn in de verpleeg- en verzorgingshuizen van Noorderboog zijn ondergebracht in het Expertise Centrum Noorderboog (ECN). Vanuit dit expertisecentrum doen de behandelaars onderzoek naar de diagnose van ziektebeelden bij veelal oudere mensen en bieden zij behandeling, begeleiding en zorg. Hiermee leveren we een bijdrage aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. De vakgroep fysiotherapie bestaat uit 15 fysiotherapeuten en 4 assistent-fysiotherapeuten. De fysiotherapeuten zijn o.a. werkzaam op (de) verschillende locaties in Diever, Meppel en Steenwijk, waar revalidatie-, somatiek-, psycho-geriatrie-, dagbehandeling- en 1e-lijns cliënten worden behandeld. Jij zal voornamelijk werkzaam zijn op onze nieuwe locatie Reestdal in Meppel, waar zich de revalidatieafdeling bevindt. Daarnaast zal je werkzaam zijn op de locatie Nijenstede in Steenwijk, waar voornamelijk cliënten via de 1e-lijn behandeld worden.

Wat ga je precies doen?

Je bent verantwoordelijk voor het onderzoeken en behandelen van cliënten op de twee bovenstaande locaties. Je geeft instructies aan cliënten en/of (mantel)zorg en neemt deel aan het multidisciplinair overleg. Je voert je werkzaamheden zelfstandig uit aan de hand van het vastgestelde behandelbeleid. Je kunt de uit te voeren werkzaamheden goed prioriteren. Voor de contacten met cliënten, het cliëntsysteem en collega’s zet je jouw sociale vaardigheden zoals tact, inlevingsvermogen, luistervaardigheden en overtuigingskracht maximaal in. Ook kun je, daar waar nodig, motiveren en corrigeren, zodat jouw cliënten de voorgeschreven oefeningen en/of bewegingen uitvoeren.

Wat vragen we van je?

  • Je hebt de hbo opleiding fysiotherapie afgerond en bent BIG-geregistreerd en bent ingeschreven in het AGB-register;
  • Je hebt affiniteit met geriatrische cliënten en ervaring met multidisciplinaire behandeling;
  • Je hebt ervaring met behandeling van cliënten met de ziekte van Parkinson;
  • Je bent geduldig, tactvol en integer, makkelijk benaderbaar en kunt goed luisteren;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook van nature een teamspeler want je weet: zorg verlenen is altijd teamwork!

Wat bieden we je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor bepaalde tijd van 27 juni tot 5 augustus 2022 in verband met vervanging. De functie van fysiotherapeut is ingedeeld in functiewaarderingsgroep 55 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Jeroen van Vliet of Manon van Aurich, beiden fysiotherapeuten. Zij zijn bereikbaar op resp. telefoonnummer (0522) 752 676, (0521) 536 557 en 06-83973394.

Tijd voor een kennismaking?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en cv vóór 13-05-2022 naar ons toe. Dit kan via onze werken-bij website: Fysiotherapeut - Zorggroep Noorderboog

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 27-05-2022.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het inwinnen van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Omdat je solliciteert naar een BIG geregistreerde functie willen we graag dat je de QR code uit Mijn Gegevens van het BIG-register overneemt in je cv.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en  extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457191
Organisatie Noorderboog
Locatie Reestoord
Postcode 7944EJ
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Jeroen van Vliet of Manon van Aurich, beiden fysiotherapeuten. Zij zijn bereikbaar op resp. telefoonnummer (0522) 752 676, (0521) 536 557 en 06-83973394
Functie(s) Fysiotherapeut
Publicatiedatum 13-04-2022
Reageer voor 27-05-2022
Nummer 109980
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog