Fysiotherapeut (regio Winterswijk)
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

JIJ geeft als fysiotherapeut in multidisciplinair teamverband inhoud aan de behandeling en zorgverlening aan cliënten op basis van het behandelplan. Je onderzoekt en diagnosticeert cliënten vanuit multidisciplinair perspectief en bent verantwoordelijk voor de uitvoering, de evaluatie en bijstelling van de behandeling en begeleiding. Je maakt onderdeel uit van behandelcentrum van Marga Klompé . Je ontvangt leiding van transitie manager behandelcentrum.

Functie eisen

WIJ vragen van jou een HBO opleidingsniveau met een diploma fysiotherapie en bij voorkeur affiniteit met de doelgroep. Je bent klantgericht, ondernemend, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt gestructureerd werken zowel zelfstandig als in teamverband. Je beschikt over een grote mate van tact, geduld en het vermogen om cliënten te stimuleren en activeren. Je herkent je in onze kernwaarden en kunt een inhoudelijke en persoonlijke bijdrage leveren aan ons team. Daarnaast ben je BIG geregistreerd en ben je in het bezit van een rijbewijs en eventueel een auto.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team tijdelijk versterken? Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. We zoeken een fysiotherapeut voor de periode van 16 maart t/m 30 september, met mogelijkheid tot verlenging. De arbeidsduur bedraagt minimaal 24 uur en maximaal 36 uur. Uren zijn bespreekbaar. Het betreft een zwangerschapswaarneming. Je wordt ingeschaald in FWG 55 van de CAO VVT. Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald (min. €2533,- en max. €4021,- bij 36 u/w). Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom bieden wij:

  • diversiteit in zorg en een open werksfeer;
  • een team met hele leuke collega’s;
  • 8,33 % eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld;
  • prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, korting op diverse
      sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor      

                schadeverzekeringen.

Bijzonderheden

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie: www.margaklompe.nl.

 

Heb je vragen?
Heb je vragen? Bel dan met de afdeling fysiotherapie Pronsweide.
Tel:0543-546611 of mail naar fysio.pronsweide@szmk.nl

Interesse in Marga Klompé?
Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag uiterlijk 31 januari via de onderstaande sollicitatiebutton.

Type Vacature
Intern nummer 2020-002
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie verpleeghuis Pronsweide
Postcode 7101BH
Stad Winterswijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Fysiotherapeut
Publicatiedatum 08-01-2020
Reageer voor 31-01-2020
Ingangsdatum 08-01-2020
Nummer 50579

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)