GASTHEER/VROUW
Ambiq

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega?
Bij Ambiq leveren ruim 900 collega’s een unieke bijdrage aan het begeleiden en behandelen van kinderen en (jong)volwassenen met licht verstandelijke beperking (LVB) en bijkomende problematiek. Dit voor een zo zelfstandig mogelijk leven van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je hebt. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor deze gezamenlijke missie! 

Wij zoeken voor 6 weken ter vervanging van ziekte een gastheer/vrouw voor onze locatie Erve Middelhoes te Rietmolen.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de maaltijden. Dat houdt in dat de menulijst gemaakt moet worden, de boodschappen gedaan moeten worden, en daarnaast dagelijks de maaltijd geserveerd wordt aan gemiddeld 18 personen. De uren worden verdeeld over 5 werkdagen, van maandag tot en met vrijdag in de middagen.

Wat je doet, o.a.
- Je bent verantwoordelijk voor de huishouding en schoonmaak van de locatie. Je verricht alle voorkomende huishoudelijke werkzaamheden, zoals afwassen, opruimen, keuken schoon houden, wassen, koken et cetera.
- Je stimuleert cliënten tot deelname aan huishoudelijke werkzaamheden.
- Je signaleert huishoudelijke en technische gebreken in de woonruimten en openbare ruimten en meldt deze aan de leidinggevende.
- Je stelt zich op de hoogte van de in het vastgestelde begeleidingsplan en werkplan/ dagbestedingsplan gemaakte afspraken met betrekking tot basiszorg en voert deze uit. 
- Je rapporteert de verkregen informatie aan de betreffende verantwoordelijke medewerker.
- Je draagt bij aan een goede sfeer, onderhoudt hiertoe informele contacten met cliënten en levert een bijdrage aan welzijnsaspecten, zoals activiteiten, gezamenlijk koffie/ thee drinken. 
- Je ondersteunt en begeleidt cliënten in minder complexe zorgsituaties bij huishoudelijke taken, boodschappen doen en verzorging van maaltijden.

Functie esen

Een MBO werk- en denkniveau is vereist. Daarnaast is kennis vereist van de uitvoering van huishoudelijke en eenvoudige verzorgende taken, van administratieve processen rondom de zorgverlening (rapportages en overdracht) als ook kennis van en inzicht in de leefomgeving van cliënten en de wensen en behoeften van cliënten.

Inschaling

Wat je krijgt

Een goed arbeidsvoorwaardenpakket 
CAO gehandicaptenzorg is van toepassing. Je wordt ingeschaald in schaal FWG 25.

Ook word je deelnemer van het pensioenfonds PFZW. Na een jaar kun je gebruik maken van ons uitruilsysteem zodat je financieel voordelig een fiets, computer of telefoon en sportbenodigdheden kunt aankopen.

Een warm welkom
Nieuwe collega’s krijgen een warm welkom, zodat jij je zo goed en zo snel mogelijk bij ons thuis voelt. We hebben een digitale inwerkpagina en je krijgt een inwerkprogramma op maat. 

Arbeidsovereenkomst
We zoeken een collega die ons team voor minimaal 20 tot maximaal 25 uur per week komt versterken. Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 6 weken.

Bijzonderheden

Wil je meer weten?
Om een beeld te krijgen van het werk binnen de Volwassenenzorg kun je het volgende filmpje bekijken en/of Manon Noordink (clustermanager) bellen via 0887776000

https://www.youtube.com/watch?v=11Lh_NkVGlU&index=9&list=PLGFeiElPy8sLvNa_NnW3ozw_d0mPyv0vR&t=0s

Je sollicitatieprocedure

  1. Je solliciteert. We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen twee weken weet je of je een uitnodiging ontvangt.
  2. Als na de sollicitatiegesprekken, jij en Ambiq de samenwerking met elkaar aan willen gaan, dan vindt er een arbeidsvoorwaardengesprek plaats. Als deze positief is en je je VOG kunt overhandigen en de referentiecheck positief is, begint je loopbaan bij Ambiq.
Type Werkplein
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, locatie Erve 't Middelhoes te Rietmolen
Postcode 7165AT
Stad Rietmolen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 25
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij mevrouw M. Noordink (clustermanager) tel.: 088 - 777 60 00
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 02-12-2019
Reageer voor 13-12-2019
Ingangsdatum 01-01-2020
Nummer 49878
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Ambiq als werkgever: specialistisch, ambitieus, aandacht en ontwikkeling. Werken bij Ambiq betekent de cliënt centraal zetten, waarbij we werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een lichtverstandelijke beperking in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. Ambiq werkt hierbij vanuit haar visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. Ambiq is een specialist op LVB en biedt ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. Ambiq is ambitieus, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden Trauma, Seksuele gedagsproblematiek, Hechtingsproblematiek en Agressie. Samenwerking en verbinding zoeken met elkaar staat centraal bij ons: Je collega’s staan altijd voor je klaar. Zelfstandigheid en eigen (professionele) verantwoordelijkheid is belangrijk. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de richtlijnen cao-gehandicaptenzorg.

Meer over Ambiq