Gastheren en/of gastvrouwen
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Heb jij altijd al in de zorg willen werken? Dan zoeken wij jou voor onze locatie De Hoge Weide – in Lochem.

JIJ bent als gastheer/vrouw samen met het zorg team verantwoordelijk voor het welzijn van cliënten van de PG afdeling Nettelhorst. Je zorgt voor ondersteuning aan cliënten waarin zij rust, veiligheid en gezelligheid ervaren. Je zorgt dat deze ondersteuning aansluit bij de behoeften van de cliënten en je hebt contact met de medewerkers zorgverlening voor de afstemming van de ondersteuning. Je werkzaamheden variëren van verzorgen van maaltijden, lichte schoonmaakwerkzaamheden, welzijn activiteiten en andere vormen van aandacht die de cliënten wensen. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een veilige en geborgen omgeving. Je ontvangt leiding van de regiomanager.

Functie eisen

Wij vragen van jou een warm hart. Je bent enthousiast, gastvrij en gedreven. Je wilt graag wat betekenen voor ouderen. De kernwaarden van Marga Klompé: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk. Je hebt enige ervaring of affiniteit in welzijn en zorg.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Bezit jij bovenstaande kwaliteiten en ben jij je aan het oriënteren om te gaan werken in de zorg, dan is dit je kans ! Wij bieden je een contract van 12-16 uur per week. Je krijgt een tijdelijk contract voor een jaar. Afhankelijk van de doorontwikkeling van de functie kan dit omgezet worden in een aanstelling voor onbepaalde tijd. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Je wordt ingeschaald in FWG 15 van de CAO VVT.

Bijzonderheden

Interesse

Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor woensdag 20 november a.s. via onderstaande sollicitatiebutton.

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

 

Type Vacature
Intern nummer 399
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie verpleeghuis De Hoge Weide
Postcode 7241GR
Stad Lochem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 06-11-2019
Reageer voor 20-11-2019
Ingangsdatum 06-11-2019
Nummer 49397

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)