Gastvrouw/- heer die kookt -Villa Verde
Zorggroep Noordwest-Veluwe

Functieomschrijving

Dit ga je doen
Jij weet van iedere maaltijd een feestje te maken.Na het koken serveer je samen met collega's het eten uit aan onze bewoners. Jij bent het zonnetje in huis, maakt een praatje met de bewoners en zorgt voor een warm welkom en een echt thuis gevoel voor de bewoners en hun familie. Ook signaleer je als je merkt dat er eventuele andere zorg nodig is. De belangrijkste werkzaamheden zijn als volgt:
Je bent echt een verbinder, weet door jouw goede communicatieve en opgeruimde karakter de juiste aandacht aan de bewoners te besteden. Alle nieuwe ontwikkelen in je vakgebied hou je goed in de gaten. Uiteraard heb jij affiniteit met de ouderenzorg en voel je verantwoordelijk voor het welbevinden van onze bewoners.

Functie eisen

Dit neem je mee

Ervaring in het koken voor grotere groepen (max 30 personen)

  • Kennis op het niveau van een mbo-3 opleiding horeca en gastvrijheid is vereist, aangevuld met ervaringskennis van HACCP + sociale hygiëne
  • Daadkrachtig en een empathische persoonlijkheid, die makkelijk prioriteiten kan stellen
  • Goede computervaardigheden
  • Je hebt menukennis ook op het gebied van koken met verse producten

Je werkt gemiddeld 10 á 15 uur per week, verdeeld over 2 of 3 dagen volgens rooster. Flexibel inzetbaar voor doordeweeks, weekenden, avonden en feestdagen. Je vindt het leuk om zo nodig ook op een andere locaties binnen de Zorggroep te werken.

Inschaling

De ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij echt belangrijk. Dat uit zich dan ook in passende arbeidsvoorwaarden:

Bijzonderheden

Solliciteer gelijk. Mochten wij veel passende sollicitaties ontvangen dan kunnen wij de vacature eerder sluiten, dus wacht niet met solliciteren.  Wil je meer weten over het profiel, bel of app gerust met Anton Venhoeven via 06-82929865, coördinator voeding.
Type Vacature
Intern nummer 1005
Organisatie Zorggroep Noordwest-Veluwe
Locatie Villa Verde
Postcode 3841 DS
Stad Harderwijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 10
Uren tot 15
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Medewerker facilitair
Publicatiedatum 24-05-2023
Ingangsdatum 24-05-2023
Reageer voor 07-06-2023
Nummer 120269

Zorggroep Noordwest-Veluwe

Zorggroep Noordwest-Veluwe biedt kwaliteitszorg, die kan variëren van lichte tot zware en complexe zorg. Het brede pakket diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn bieden zij zowel binnen als buiten onze zorgcentra, dus ook aan huis. Kernwaarden zijn verantwoordelijkheid, respect en geborgenheid. Kwaliteits- en cliëntgericht werken is het leidend principe voor alles wat ze doen.

Meer over Zorggroep Noordwest-Veluwe