Gastvrouw, Team Den Oldenhof, 12 uur per week
De Lichtenvoorde

Wij geloven in de kracht van mensen.
We dagen de ander uit om te denken in mogelijkheden.

Vanuit deze overtuiging doen wij wat we doen.

De Lichtenvoorde ondersteunt mensen met een beperking. We zijn als organisatie volop in beweging. De kwaliteit van leven, gezien door de ogen van de cliënt, staat daarbij centraal. Cliënten bij De Lichtenvoorde maken deel uit van de samenleving. Onze zorg en dienstverlening is er op gericht dat ze zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven hebben. En dat ze, waar dat mogelijk is, eigen verantwoordelijkheid nemen.

Voor ons team Den Oldenhof in Ruurlo zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde

 Gastvrouw
(12 uur per week)

Locatie Den Oldenhof
Aan de rand van het centrum van Ruurlo is de locatie den Oldenhof gesitueerd. Het betreft een vrijstaand pand met twee beschutte binnentuinen. Er is sprake van een gezamenlijke ingang die uitkomt op twee woonkamers, waar er ruimte is voor 5 bewoners. Hier wordt er, naar wens en behoefte, samen gegeten en geleefd. De woonkamers zijn gekoppeld aan een glazen gang die aan elke kant uitkomt op 5 appartementen. In totaal is er ruimte voor 10 bewoners. De appartementen beschikken elk over een eigen badkamer en toilet.

Den Oldenhof is gericht op verblijf van volwassenen met een verstandelijke beperking en tekorten op het gebied van sociaal aanpassingsvermogen en (sociale) redzaamheid. Daarnaast kan er sprake zijn van een lichamelijke beperking en/of bijkomende psychiatrische problematiek. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig, ’s nachts is er begeleiding aanwezig in de vorm van een slaapdienst. Het team bestaat uit, verpleegkundigen, (persoonlijk) begeleiders en een gastvrouw.

Wat ga je doen?

 • Je verzorgt het huishouden in de algemene ruimtes en in afstemming met de cliënt verricht je ook de huishoudelijke werkzaamheden in het appartement van de cliënt.
 • Je assisteert de cliënt bij het bereiden van de maaltijd. Dit betekent dat je ondersteunt bij de bestelling van de levensmiddelen, het tafeldekken en de bereiding.
 • Je ondersteunt de begeleiders bij het bevorderen van welzijn door bijvoorbeeld een wandeling, een activiteit zoals een spelletje of de krant voorlezen.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende, afwisselende baan bij een innovatieve organisatie die volop in beweging is.
 • Veel ruimte voor eigen ontwikkeling.
 • Je komt te werken bij een organisatie met het ‘World-class Workplace label 2020’: Nederlands grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap.
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 3.0 functieschaal 15; Naast onregelmatigheidstoeslag, ontvang je jaarlijks vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Een aanstelling voor de duur van een jaar met zicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Wat we verder nog van jou verwachten

 • Je hebt praktische ervaringskennis op het gebied van huishouding en affiniteit met de doelgroep.
 • Je hebt een basishouding die uitgaat van aandacht, respect, interesse en gelijkwaardigheid.
 • Je hebt sociale vaardigheden zoals tact, luistern en hulpvaardigheid.
 • Je werkt zelfstandig en lost dagelijkse knelpunten zoveel mogelijk zelfstandig op.
 • Je werkt systematisch en hygiënisch.
 • Je kunt feedback ontvangen en geven.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Simone Hartjes, Zorgteammanager. Zij is telefonisch bereikbaar via nummer 0544-371130.

Solliciteren?
Dan zien wij je reactie graag tegemoet! Je kunt solliciteren tot en met 3 oktober 2021.
Je kunt je sollicitatie uitsluitend sturen via www.zorgselect.nl. Hier tref je de vacature aan onder nummer 71106 en heb je direct de mogelijkheid om te reageren.

Type Vacature
Organisatie De Lichtenvoorde
Locatie De Lichtenvoorde, Team Den Oldenhof in Ruurlo
Postcode 7261GR
Stad Ruurlo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 14-09-2021
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 04-10-2021
Nummer 71106
Doorsturen Bekijk PDF

De Lichtenvoorde

De Lichtenvoorde biedt zorg en ondersteuning in de regio Oost-Gelderland. Wij zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld jeugdzorg, wonen met ondersteuning, begeleiding bij werk en zorgadvies en behandeling. Elke dag, op ieder moment.

Bij De Lichtenvoorde is iedereen welkom. Het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent of waar je in gelooft. Belangrijker dan de hulpvraag van onze cliënten vinden wij zijn/haar mogelijkheden. Het gaat om onze cliënt. Om de dingen die hij/zij belangrijk vindt. En dat hij/zij het leven kan leiden dat hij/zij wilt. Wij ondersteunen daarbij. Dat is waar het om gaat bij De Lichtenvoorde.

Met meer dan 680 medewerkers en zo’n 350 vrijwilligers zetten we ons elke dag in voor onze bijna 840 cliënten. We hebben 45 locaties in heel Oost-Gelderland.

Meer over De Lichtenvoorde