Gastvrouw ZGR/Brugstede te Lemelerveld
ZGR

Wat verwachten we van jou?

Wij zoeken een echte gastvrouw of gastheer in hart en nieren die een belangrijke bijdrage levert aan een gastvrij en plezierig leef- en verblijfklimaat voor zowel cliënten, familie als bezoekers van de locatie. Je bent de spil van de locatie en het grand café!

• Je bent zelfstandig werkzaam in het ontmoetingscentrum en regelt van alles op de locatie in de meest brede zin van het woord. Denk hierbij aan het gastvrouw-/gastheerschap, het regenereren van maaltijden in de satellietkeuken en het serveren van dranken; 

•Je bent verantwoordelijk voor de naleving van hygiënevoorschriften en de HACCP-normen en draagt bij aan een goedlopende en gastvrije omgeving;

• Je verricht alle voorkomende werkzaamheden en activiteiten, van licht administratieve taken tot en met facilitaire zaken en je werkt zowel doordeweeks als in het weekend;

• Je werkt nauw samen met de medewerkers voeding en welzijn en onze vrijwilligers die werkzaam zijn in het ontmoetingscentrum. Daarbij heb je intensief contact met iedereen van de locatie, ook met cliënten, familie en bezoekers.

Wat breng je mee?

• Mbo-niveau 2 werk- en denkniveau en kennis en ervaring over het werken volgens de HACCP-normen en sociale hygiëne;
• Een BHV diploma en verklaring sociale hygiëne zijn een pré;
• Praktische ervaring in een vergelijkbare functie, het is een pré wanneer je ervaring hebt met het plaatsen van de bestelling en vervolgens het regenereren van maaltijden;
• Gastvrijheid zit in jouw bloed;
• Een representatieve verschijning;
• Verantwoordelijkheid, enthousiasme, initiatief en ondernemerschap;
• Denken in mogelijkheden en oplossingen;
• Een flexibele en positieve instelling.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een afwisselende, leuke en uitdagende baan in een plezierige, informele en ondernemende organisatie met korte lijnen. Het betreft een contract voor in eerste instantie 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Het salaris is conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, per 1 juli 2021 maximaal € 2.631,63 (functiegroep 30) bruto per maand bij een volledige werkweek. Daarnaast bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en korting op diverse verzekeringen. Ook betalen wij de premie van een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou en bieden wij je fiscale voordelen bij aanschaf van diverse artikelen, bijvoorbeeld een fiets, telefoon, laptop, maar ook sportartikelen en een sportabonnement.

Bijzonderheden

Heb je vragen?
Stel ze dan per mail aan Heleen Flierman, locatiemanager H.flierman@zgr.nl.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdag 23 juni aanstaande.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Solliciteren kan uitsluitend via de button “solliciteren”. Reacties ontvangen via e-mail zullen wij niet in behandeling nemen.

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR Brugstede in Lemelerveld
Postcode 8151AG
Stad Lemelerveld
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Uren van 15
Uren tot 15
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Medewerker restaurant
Publicatiedatum 07-06-2021
Reageer voor 21-06-2021
Ingangsdatum 07-06-2021
Nummer 68791
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

“Je ziet aan mijn moeder dat ze zich thuis voelt. Wij worden als familie proactief betrokken bij de zorg voor onze moeder. Dat vind ik heel prettig. Wij weten precies wat mijn moeder bezighoudt.” Wie zijn wij? ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie. Onze medewerkers bieden vanuit elke vraag aandacht, een luisterend oor, helpende handen en deskundige zorg. Ze zijn betrokken, deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Onze dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg is zo flexibel dat iedere cliënt die ervaart als maatwerk.

Meer over ZGR