GEDIPLOMEERDE DOKTERSASSISTENT(E) in Wierden
Federatie Eerstelijnzorg Almelo

Functieomschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een:
Gediplomeerde Doktersassistent(e) voor 24-38 uur per week

Onze innovatieve en NHG-geaccrediteerde praktijk bevindt zich op dit moment nog in het Medisch centrum de Wierdense Aa in Wierden. Momenteel zijn wij bezig met de realisatie van nieuw gezondheidscentrum waar wij in oktober 2023 gevestigd hopen te zijn. Ons team bestaat uit 4 huisartsen, 2 verpleegkundig specialisten, 5 doktersassistentes, 2 POH somatiek, 3 POH GGZ, administratief medewerker en een praktijkmanager.

Functieomschrijving
Als doktersassistente ondersteun en assisteer je de huisarts en de verpleegkundig specialist en ben je het eerste aanspreekpunt voor de patiënten. Wij zoeken een collega die allround inzetbaar is. Hierbij kun je denken aan telefonische triage, geven van medisch advies, een eigen spreekuur draaien in de behandelkamer (waaronder bloedafname) of zo nodig bij de mensen aan huis, administratieve werkzaamheden en baliewerkzaamheden.

Functie eisen

Functie eisen

  • Je hebt of haalt binnenkort een MBO-4 diploma doktersassistent(e);
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je bent flexibel, ambitieus, daadkrachtig en stressbestendig;
  • Je bent leergierig;
  • Ervaring met Medicom is een pré.

Inschaling

Wij bieden
Een leuke en uitdagende baan in een gezellig en levendig team. Er zijn ruime mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een salaris conform de CAO Huisartsenzorg. Voor meer informatie over onze praktijk kun je kijken op: www.huisartsenpraktijkdekorenaar.nl.

Reageren
Ben jij de persoon die wij zoeken? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Dit kan door je motivatie en CV te sturen naar [email protected]

Type Vacature
Organisatie Federatie Eerstelijnzorg Almelo
Locatie Huisartsenpraktijk de Korenaar
Postcode 7642GP
Stad Wierden
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 13-05-2022
Reageer voor 17-06-2022
Ingangsdatum 13-05-2022
Nummer 110869
Doorsturen Bekijk PDF

Federatie Eerstelijnzorg Almelo

De Federatie Eerste Lijnszorg Almelo, FEA, is een faciliterende organisatie (verbonden aan de huisartsenpost Almelo) die als focus beleidsontwikkeling heeft en beleid realiseert op strategisch niveau voor de lange termijn in de huisartsenzorg in Almelo en omstreken. De FEA is de werkgever voor de functie van coöperatiemanager die vanuit de FEA op coöperatief niveau gedetacheerd wordt om op coöperatief niveau bij huisartsen beleidsontwikkeling en implementatie op tactisch en operationeel niveau te realiseren. Voor de FEA worden beleidsvoorbereidende activiteiten verricht

Meer over Federatie Eerstelijnzorg Almelo