Praktijkondersteuner(s) GGZ i.o. regio Oude IJssel
Hoog

Functieomschrijving

HuisartsenOrganisatie Oost Gelderland (HOOG) en huisartsenzorg Oude IJssel zoeken voor verschillende Huisartsenpraktijken in de regio Oude IJssel (Doetinchem e.o.) zo spoedig mogelijk een of meerdere

Praktijkondersteuner(s) GGZ i.o.

aantal uren in overleg

Wat worden jouw werkzaamheden?

Je bent werkzaam als praktijkondersteuner GGZ voor een of meerdere huisartsenpraktijken. In de praktijk werk je samen met de huisarts(en), assistente(s), praktijkondersteuner(s) somatiek en eventueel met een administratief medewerker.  

Je verleent eerstelijnszorg aan patiënten met uiteenlopende psychosociale problematiek bij volwassenen. Je voert alle voorkomende werkzaamheden uit. Hierbij kun je denken aan: probleemverheldering, (kortdurende) behandeling van angst en depressie, stress en burn-out, rouwverwerking, begeleiding van chronisch psychiatrische patiënten of overbruggingscontacten naar de 2e lijn.

Functie eisen

Wat vragen we van jou?

Je bent gestart met de opleiding tot praktijkondersteuner GGZ of hebt deze inmiddels afgerond. Ervaring als POH-GGZ, SPV’er of psycholoog is een pré maar ook als je een startende praktijkondersteuner GGZ bent, met stage-ervaring, nodigen we je uit om te solliciteren. Je beschikt over goed ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden. Je werkt zelfstandig en gestructureerd. Je voelt je mede verantwoordelijk voor het continue verbeterproces binnen de praktijk.

Voor de functie van praktijkondersteuner GGZ is een actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en bij voorkeur BIG-registratie vereist.

Inschaling

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een zelfstandige functie in dynamische praktijk(en) met enthousiaste collega’s en ontwikkelmogelijkheden. Je komt in dienst van HOOG en wordt uitgeleend aan een of meerdere huisartsenpraktijken. Het betreft een dienstverband voor één jaar met perspectieven voor verlenging bij goed functioneren.

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de CAO Huisartsenzorg. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 3.095,- en maximaal € 4.051,- bij een fulltime dienstverband (schaal 8).

Bijzonderheden

Informatie, procedure en sollicitatie

Meer informatie over de praktijk vind je op de website van de praktijk(en). Voor inlichtingen kan je contact opnemen met Kirsten Breukelaar (adviseur HRM), te bereiken op telefoonnummer

085-536 3106 of op 06-26558090. Wij zien jouw sollicitatie met actuele cv graag per mail  tegemoet. Je kan jouw sollicitatie richten aan HOOG, t.a.v. afdeling HRM, e-mail: hrm@hoogzorg.nl, onder vermelding van ‘vacature POH-GGZ Oude IJssel’. De sollicitatiegesprekken worden in overleg gepland.

Type Vacature
Organisatie Hoog
Locatie HOOG
Postcode 7334 DL
Stad Apeldoorn
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Huisartsenzorg
Informatie verkrijgen bij Kirsten Breukelaar (adviseur HRM)
Functie(s) Praktijkondersteuner
Publicatiedatum 23-11-2018
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 42077
Doorsturen Bekijk PDF

Hoog

Hoog ( Huisartsen Organisatie Oost-Gelderland) is een professionele organisatie in de huisartsenzorg. Vanuit onze vier huisartsenposten in Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Winterswijk wordt spoedeisende huisartsenzorg verleend buiten kantoortijden. Op de huisartsenpost werken doktersassistenten in teamverband samen met de huisartsen.

Meer over Hoog

Meer vacatures van deze werkgever

Bekijk alle vacatures