Gediplomeerde Wijkverzorgende niveau 3, Markelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

Hou jij ook van het sociale contact met de cliënten?
Vind jij de afwisseling in de werkomgeving ook zo leuk?
Heb jij ervaring als Verzorgende niveau 3 of Verpleegkundige niveau 4?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Voor de wijkteams in Markelo zijn we op zoek naar een gediplomeerde Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4. Als Wijkverzorgende of Wijkverpleegkundige help je cliënten met het uitvoeren van medische handelingen en lichamelijke ondersteuning. Hiervan is de bedoeling dat de cliënt zo zelfstandig mogelijk kan leven en wonen. Soms is de zorg van tijdelijke aard, soms langdurig.

Er zijn 4 wijkteams in Markelo, ieder team bestaat uit ongeveer 10 à 12 zorgprofessionals. Samen met jou gaan we bekijken welk team het beste bij je aansluit. In Markelo hebben we cliënten in het dorp, maar ook in het buitengebied. Kenmerkend voor het buitengebied is dat de families vaak samenwonen, zo heb je als zorgprofessional niet alleen contact met de cliënt maar ook met de familie!

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig. Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde Verzorgende IG opleiding of Verpleegkundige niveau 4
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je hebt humor en je bekijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Je vindt bij ons

 • Voldoende afwisseling in zorgvraag en werkomgeving
 • Samenwerken met je collegiale zorgprofessionals
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.762,34 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice! Lees er hier meer over

Bijzonderheden

Wil je zien hoe onze wijkverpleging omgaat met de richtlijnen omtrent corona? Bekijk dan hier eens de vlog van Emmie.

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier.

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via Whatsapp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-127
Organisatie Carintreggeland
Locatie Markelo, wijkverpleging
Postcode 7475AG
Stad Markelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 26
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij https://hetechtewerkbijcarintreggeland.nl/vacatures/gediplomeerde-wijkverzorgende-niveau-3-markelo-1-1-1-1
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 02-11-2020
Reageer voor 30-11-2020
Nummer 55721

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland