Gedragsdeskundige, aantal uur in overleg
Estinea

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is?
Wil jij bijdragen aan het levensgeluk van mensen met een beperking?
Werk jij graag samen met betrokken en bevlogen collega’s?

Als gedragsdeskundige coördineer je de behandeling en ondersteun je begeleiding bij de zorg voor cliënten met complexe zorgvragen. Je zorgt voor beeldvorming van de cliënt en adviseert en coacht de begeleiders met als doel de begeleiding goed af te stemmen op de cliënt. Daarnaast heb je een rol in diagnostiek en (mediërende) behandeling van onze cliënten.
Je bent een teamplayer met een coachende houding. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan zowel medewerkers als management en je hebt een toetsende en signalerende functie. Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het zorgbeleid en de gedragsdeskundige aspecten hiervan. Als gedragsdeskundige werk je voor cliënten in een 24-uurs voorziening.

Waar kom je te werken?

Je maakt deel uit van een team van leergierige en enthousiaste orthopedagogen en psychologen. Je maakt hierbij optimaal gebruik van elkaars sterke punten en kwaliteiten. Als gedragsdeskundige ben je werkzaam in één of meerdere regioteams bestaande uit de Regiomanager, Adviseur Zorgprocessen, P&O Adviseur en Gedragsdeskundige. Estinea heeft 7 regio’s verdeeld over de Achterhoek en Twente. Je werkzaamheden zullen naar verwachting in Winterswijk, Berkelland en Hengelo zijn.

Functie eisen

• Je hebt een afgeronde opleiding op academisch niveau met relevante kennis en ervaring betreffende het vakgebied Orthopedagogiek en/of Psychologie.
• Je vindt het belangrijk dat mensen met een beperking midden in de samenleving staan.
• Je hebt, bij voorkeur, ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische en/of gedragsproblematiek.
• Je neemt initiatieven en bent ondernemend.
• Je kunt zowel vakinhoudelijk als procesmatig, professioneel, overstijgend en in samenhang handelen en denken, ook onder druk.
• Je bent in het bezit van rijbewijs en auto.

Wat bieden wij?
Je krijgt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om je kennis en kwaliteiten breed in te zetten. Binnen je team en onze organisatie, want Estinea is een lerende organisatie.

Inschaling

Past Estinea bij jou?
• Contracturen zijn in overleg. Je start met een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling.
• De salariëring is afhankelijk van je ervaring conform de CAO gehandicaptenzorg FWG 3.0, functiegroep 65.
• We bieden mogelijkheden tot bijscholing op zowel vakinhoudelijke thema’s als visiegerichte thema’s
• Je krijgt prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens een meerkeuzesysteem. Dit betekent dat je zelf aanvullende arbeidsvoorwaarden kunt kiezen die passen bij jou persoonlijke situatie
• Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering en vakantiegeld
• Je werkt bij een organisatie met een ‘Goed werkgever’ keurmerk en daar zijn we trots op!

Bijzonderheden

We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze leuke en afwisselende baan. Je kunt solliciteren tot en met uiterlijk maandag 1 augustus. Bij inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de gedragsdeskundigen via 088-4950230, bij vragen rondom de procedure kun je contact opnemen met de afdeling P&O op 088-4950258.

Om in aanmerking te komen voor een functie bij Estinea, vragen wij je bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een referentie. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Estinea
Locatie Estinea
Postcode 7121DA
Stad Aalten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Gedragskundige
Publicatiedatum 02-06-2022
Reageer voor 01-08-2022
Ingangsdatum 02-06-2022
Nummer 111412

Estinea

We zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Mensen die - met steun van familie en vrienden - volop meedoen in de samenleving. Ieder op zijn of haar eigen niveau en in zijn of haar eigen tempo. Estinea ondersteunt hen bij wonen, leren en werken. Zo gewoon en zo zelfstandig mogelijk. De mensen die wij ondersteunen wonen in individuele appartementen, meestal midden in de woonwijk. Bij Estinea werken ongeveer 800 betrokken medewerkers. Professionals die met passie hun werk doen en zich elke dag inzetten voor de circa 900 mensen die een beroep op ons doen. Daarnaast werken er ook ruim 425 enthousiaste vrijwilligers. Onze medewerkers staan dichtbij de mensen die zij ondersteunen. Zij werken in zelfsturende teams, die nauw samenwerken met ouders/vertegenwoordigers, familie en vrienden. De organisatiestructuur van Estinea is plat en de lijnen zijn kort. Dit versterkt de mogelijkheden om oplossingen te bieden waar men echt iets aan heeft.

Meer over Estinea