Gedragsdeskundige/ Orthopedagoog Generalist / GZ-psycholoog
Estinea

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is?

Wil jij bijdragen aan het levensgeluk van mensen met een beperking?

Werk jij graag samen met betrokken en bevlogen collega’s?

Aantal uur in overleg (24 -36 uur)– hoofdkantoor Estinea in Aalten

Reageer vóór woensdag 27 maart

 

Bij Estinea zetten we ons in voor het levensgeluk van mensen met een beperking. We werken vanuit de overtuiging dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Soms met ondersteuning van anderen en soms helemaal op eigen houtje. Om dat mogelijk te maken, werken we al twintig jaar in zelfsturende teams. Heb je een goed idee? Neem het initiatief en creëer kansen waar mensen met een beperking echt iets aan hebben. Of waar jouw collega’s iets aan hebben. Want bij Estinea krijg je niet alleen verantwoordelijkheid, we geven je ook de ruimte om daar iets mee te doen. Werkplezier staat hier hoog in het vaandel.

Er werken bijna 850 medewerkers bij Estinea vanuit ruim 75 locaties in de Achterhoek en Twente.

 

Waar kom je te werken?

Je werkt als gedragsdeskundige in een team met leergierige en enthousiaste collega’s. Je maakt hierbij optimaal gebruik van elkaars sterke punten en kwaliteiten. Als GZ-psycholoog ben je samen met andere disciplines verbonden aan de eerstelijnspraktijk.

Functie eisen

Wat ga je doen?

Als gedragsdeskundige onderzoek, behandel en/of coördineer je de behandeling en begeleiding van cliënten met complexe zorgvragen. Je zorgt voor beeldvorming omtrent cliënt en adviseert en coacht de begeleiders met als doel de behandeling goed af te stemmen op de cliënt.

Je bent een teamplayer met een coachende houding. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan zowel medewerkers als management en je hebt een toetsende en signalerende functie. Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het zorgbeleid en de gedragsdeskundige aspecten hiervan. Als gedragsdeskundige werk je voor cliënten in een 24-uurs voorziening en ben je verbonden aan een multidisciplinair regioteam.

 

Als GZ-psycholoog werk je in een combifunctie als GZ-psycholoog en gedragskundige en maak je deel uit van het team Onderzoek en Behandeling. Dit team is onderscheidend door de specifieke en uitgebreide ervaring in de ondersteuning, diagnostiek en behandeling van mensen met een verstandelijke beperking. Je weet feilloos in te spelen op de gestelde vraag en een op maat gemaakt aanbod te creëren. Dat aanbod omvat ook traumaverwerkingstherapie (EMDR).

Pas jij bij Estinea?

 • Je hebt een afgeronde opleiding op academisch niveau met relevante kennis en ervaring betreffende het vakgebied orthopedagogiek en/of psychologie (onze voorkeur gaat uit naar orthopedagoog-generalist en registratie (NVO) of tot GZ- psycholoog registratie (BIG)
 • Je vindt het belangrijk dat mensen met een beperking midden in de samenleving staan
 • Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring
 • Je hebt ruime ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische en/of gedragsproblematiek
 • Je neemt initiatieven en bent ondernemend
 • Je kunt zowel vakinhoudelijk als procesmatig, professioneel, overstijgend en in samenhang handelen en denken, ook onder druk
 • Je bent in het bezit van rijbewijs en auto

Inschaling

Wat bieden wij?

Onze werkomgeving ligt in een file vrije, groene en landelijke omgeving op ruim een half uur rijden van Arnhem! Jouw werk is in grote mate flexibel in te delen en biedt daarom veel vrijheid. Je krijgt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om je kennis en kwaliteiten breed in te zetten. Binnen je team en onze organisatie, want Estinea is een lerende organisatie.

Past Estinea bij jou?

 • Het aantal uren is in overleg, wij hebben de voorkeur dat de uren liggen tussen 24 en 36 uur, op basis van een contract voor onbepaalde tijd
 • De salariëring is afhankelijk van je ervaring conform de CAO gehandicaptenzorg FWG 3.0, functiegroep 65
 • We bieden mogelijkheden tot bijscholing op zowel vakinhoudelijke thema’s als visiegerichte thema’s
 • Je krijgt prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens een meerkeuzesysteem. Dit betekent dat je zelf aanvullende arbeidsvoorwaarden kunt kiezen die passen bij jou persoonlijke situatie
 • Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering en vakantiegeld
 • Je komt te werken in een organisatie met het ‘Beste werkgevers Keurmerk’ en daar zijn we trots op

Bijzonderheden

Is Estinea jouw nieuwe werkplek?

We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze uitdagende en afwisselende baan. Je kunt solliciteren tot en met dinsdag 26 maart aanstaande. De selectiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 3 april aanstaande, in de middag. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we soms wat langer door. Bij vragen kun je contact opnemen met personeelsadviseur Angelique Hoogerdijk, telefoonnummer 088-4950250.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijk gebleken geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang. Om in aanmerking te komen voor een functie bij Estinea, vragen wij je bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een referentie. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Estinea
Locatie Estinea
Postcode 7121DA
Stad Aalten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Gedragskundige
Orthopedagoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 07-03-2019
Reageer voor 27-03-2019
Ingangsdatum 07-03-2019
Nummer 44234

Estinea

We zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Mensen die - met steun van familie en vrienden - volop meedoen in de samenleving. Ieder op zijn of haar eigen niveau en in zijn of haar eigen tempo. Estinea ondersteunt hen bij wonen, leren en werken. Zo gewoon en zo zelfstandig mogelijk. De mensen die wij ondersteunen wonen in individuele appartementen, meestal midden in de woonwijk. Bij Estinea werken ongeveer 800 betrokken medewerkers. Professionals die met passie hun werk doen en zich elke dag inzetten voor de circa 900 mensen die een beroep op ons doen. Daarnaast werken er ook ruim 425 enthousiaste vrijwilligers. Onze medewerkers staan dichtbij de mensen die zij ondersteunen. Zij werken in zelfsturende teams, die nauw samenwerken met ouders/vertegenwoordigers, familie en vrienden. De organisatiestructuur van Estinea is plat en de lijnen zijn kort. Dit versterkt de mogelijkheden om oplossingen te bieden waar men echt iets aan heeft.

Meer over Estinea