Gedragsdeskundige/orthopedagoog/(GZ)psycholoog/Nvo-generalist
De Seizoenen

Informatie

Vacature gedragsdeskundige/ orthopedagoog/ (GZ) psycholoog/ Nvo -generalist, 24 uur per week.

Aangenaam,
wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom staat dat bij ons centraal.

Overkempe

Overkempe in Olst helpt 136 volwassenen met een verstandelijke beperking om zich naar vol vermogen te ontplooien. We zijn een hechte cultuur-, woon- en werkgemeenschap waar iedereen ertoe doet.  Bewoners en medewerkers ontwikkelen zich door elkaar te ontmoeten in samen leven, samen wonen en samen werken.

Met oog voor ieders talent en uitdaging bieden we een zinvolle invulling van de dag. Terwijl het ritme van de seizoenen onze werkzaamheden bepaalt.

Jouw nieuwe job begint op onze locatie Overkempe in Olst. 

Je gaat intensief samenwerken met verschillende disciplines, waarbij jij een consulterende en verbindende rol hebt richting verschillende teams waar je aan verbonden bent. Je bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van het ondersteuningsplan van de bewoner en je zet heldere lijnen uit voor het begeleiden van de bewoners op basis van je deskundigheid. Je draagt zorg voor de procesbegeleiding rondom de (meer)zorg en bent betrokken bij individuele casuïstiek, diagnostiek en eventuele behandeling (regulier en antroposofisch). Je maakt deel uit van het behandelteam van Overkempe (artsen, gedragskundigen, en (vak)therapeuten) en werkt nauw samen met het locatieteam van Overkempe (clustermanagers en locatiedirecteur) op inhoudelijk en organisatorisch vlak.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een passende opleiding op WO-niveau als orthopedagogiek, gedragswetenschappen of psychologie, aangevuld met de aantekening diagnostiek en soortgelijke werkervaring . Kennis van behandelmethoden is een pré.

Verder ben je een zelfstandige professional die de verbinding aangaat met de teams en open staat voor onze antroposofische mensvisie. Je bent deskundig op inhoud en proces en weet een goede combinatie te maken tussen het inhoudelijke zorgproces en de organisatiebelangen van Overkempe.

Kortom, we zoeken een ‘allround expert’ die kundig handelt en adviseert. Indien je beginnend bent in het werkveld nodigen we je ook uit te solliciteren, interne begeleiding om je competentie op de werkvloer te vergroten behoort tot de mogelijkheden. Hierbij verwachten we dan dat je je gemotiveerd en leergierig opstelt.

Wat bieden wij?

Je gaat werken in een inspirerende en waarden gedreven organisatie. Dat betekent o.a. dat wij een goede werk- en woonsfeer voor medewerkers en cliënten heel belangrijk vinden. Op Overkempe maken we tijd voor daadwerkelijk contact met elkaar, niet alleen in woord maar ook in daad.  Verder vinden we de omgeving waarin we werken ook belangrijk; groen, inspirerend en rustgevend.  Voor wie wil, is er ook ruimte voor een stukje zingeving.

Op inhoud is het een verantwoordelijke functie waarin je veel verschillende talenten kwijt kunt en die je daarbij ook de mogelijkheid biedt voor persoonlijke ontwikkeling. Je taken bevinden zich op een breed vlak, van medisch tot pedagogisch, van behandeling tot beleid. Daarbij is interdisciplinair werken vanzelfsprekend.

Een arbeidsovereenkomst op basis van 24 uur per week. De functie is conform CAO GHZ gewaardeerd in FWG 65 (tussen €3.823,- en €5.772,-). Verder bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering.

Meer weten?

Geïnteresseerd geraakt? We verwijzen je graag naar de site van De Seizoenen en Overkempe . Hier kun je nog meer informatie vinden die je mogelijk helpt een uitgebreider beeld te vormen.

Wil je nog wat meer informatie voordat je solliciteert, bel dan met Locatiedirecteur Dennis Monincx 06 – 53471789 of gedragsdeskundige/ GZ psycholoog Silvia Jong 06-51940497 (donderdag en vrijdag)

Type Vacature
Organisatie De Seizoenen
Locatie DeSeizoenen, locatie Overkempe in Olst
Postcode 8121CS
Stad Olst
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Gedragskundige
Publicatiedatum 20-02-2023
Reageer voor 03-04-2023
Nummer 117967

De Seizoenen

De Seizoenen verleent op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale gehandicaptenzorg. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dat betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. We zijn een woon en werkgemeenschap en de gezamenlijkheid is voelbaar en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal !

Meer over De Seizoenen