Gedragskundige / Orthopedagoog
Zorggroep Achterhoek B.V.

Functieomschrijving

Zoek jij als gedragskundige een functie waarbij je een breed takenpakket krijgt, je werkt in een klein team en je echt het verschil kan maken in de zorg van cliënten met problematieken op het gebied van verstandelijke beperking en ggz? Ben je bevlogen en weet je van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie
Je zet jouw deskundigheid in bij (jong)volwassen cliënten met een verscheidenheid aan problematieken, zowel in de extramurale zorg, maar vooral in de intramurale zorg. Je geeft invulling aan de zorg op inhoudelijk vlak aan de hand van diagnostiek. Daarnaast geef je in je deskundige rol gevraagd én ongevraagd advies aan het team van pedagogisch medewerkers over de begeleiding van cliënten. Je begeleidt intervisie en casuïstiekbespreking. Wij stellen als organisatie de cliënt centraal. Dit betekent dat je ook contact hebt met de cliënt door bijvoorbeeld gesprekken en het verrichten van psychodiagnostisch onderzoek. 
We zijn ambitieus en wat jouw werk onderscheidend maakt is dat je je invloed kunt uitoefenen en een bijdrage kan leveren bij de voortdurende ontwikkeling van onze zorg. Je neemt actief deel aan multidisciplinaire overleggen. Al deze werkzaamheden maken dat wij op zoek zijn naar iemand die graag een afwisselende functie vervult.

Over het team
Je gaat onderdeel uit maken van een enthousiast, divers en innoverend team die kwaliteit van zorg hoog in het vaandel heeft staan. Het team bestaat uit gedragskundigen, een kwaliteitsfunctionaris, een zorgmanager en sociaal pedagogisch medewerkers. Er wordt op een laagdrempelige en persoonlijke manier met elkaar samengewerkt. De korte lijnen en platte organisatie structuur dragen hier aan bij. Deze warme samenwerking rijkt verder dan de organisatie, doordat Zorggroep Achterhoek gezien wordt als een benaderbare zorgpartner in de regio Achterhoek en Midden Gelderland. Wij zijn een groeiende organisatie, zijn dynamisch en innoverend met een degelijke basis. Kwaliteit van zorg staat bij ons voorop. Vind jij het, net als ons, belangrijk het verschil te maken in het leven van mensen? Wacht dan niet langer en kom ons team versterken!

Wat wij jou bieden
Wij bieden een moderne, persoonlijke en een laagdrempelige eigen werkplek binnen ons hoofdkantoor in het Hanzepand in Doetinchem. Ons kantoor is volledig ingericht op ons sociale, sportieve en flexibele karakter. Naast onze eigen sportruimte, bieden wij een sociale patio en gezonde voedingsmogelijkheden. Wij hebben een vooruitstrevend vitaliteitsbeleid, waarin een breed beweegprogramma wordt aangeboden en waartoe ook ontspanning en fysiotherapie behoren. Flexibele werktijden, werken op verschillende locaties en ook thuiswerken behoren tot de mogelijkheden. 
Aanpakken en nieuwe kansen grijpen, daar geloven wij in. Jij maakt als gedragskundige het verschil in onze organisatie, daar staat natuurlijk wat tegenover! Als we er samen uitkomen heb je uitzicht op een vast dienstverband, financiële zekerheid en een marktconform salaris met bijbehorende voorwaarden (vakantiedagen, vakantiegeld, eindejaarsuitkering, pensioenregeling). Je wordt gestimuleerd om binnen de zorg te innoveren en jezelf te ontwikkelen. Wij groeien mee met jouw carrière en begeleiden je hier persoonlijk in. Door middel van bijscholing, cursussen en workshops kun je je blijven ontwikkelen, maar misschien heb je hier zelf een idee over? Bespreek het dan in een persoonlijk gesprek!

Onze zorg
Zorggroep Achterhoek biedt zorg aan mensen met een complexe zorgvraag in Oost-Nederland. Cliënten hebben een verstandelijke beperking en/of psychische stoornissen of gedragsproblematiek wat een belemmering vormt in hun dagelijks leven. Onze zorg is vraag gestuurd, en cliëntgericht. Wij zijn van mening dat met de juiste persoonlijke begeleiding iedereen een eigen plekje heeft in de maatschappij en streven naar een zo zelfredzaam mogelijk bestaan. Deze zorg bieden wij op één van onze 24 uurslocaties, onze dagbesteding maar ook op ambulante basis. Daarnaast bieden we behandeling in de vorm van Psychomotorische Therapie.

Functie eisen

Wat je kan

  • Je bent assertief;
  • Je bent iemand die zelfstandig en solistisch kan werken;
  • Je hebt duidelijke affiniteit met complexe problematiek;
  • Je hebt een enthousiaste en ondernemende houding;
  • Je bent gewend om met weinig kaders te werken en ziet hierin mogelijkheden;
  • Je bent goed in het stellen van prioriteiten en kan snel schakelen.

Wat je nodig hebt

  • Afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek of psychologie of een soortgelijke studie;
  • Affiniteit met de doelgroep verstandelijke beperking en ggz;
  • Het kunnen verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is verplicht;
  • In het kader van de Wet WKKGZ kan een arbeidsverleden check tot de procedure horen.

Inschaling

Voor deze functie word je ingeschaald conform CAO Sociaal Werk en afhankelijk van opleiding en werkervaring in schaal 10.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en voldoe jij aan de gestelde eisen? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Achterhoek B.V.
Locatie Zorggroep Achterhoek
Postcode 7006RH
Stad Doetinchem
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO CAO Sociaal Werk
Informatie verkrijgen bij Esmee Gosselink
Functie(s) Orthopedagoog
Psycholoog
Publicatiedatum 09-09-2021
Ingangsdatum Zo snel mogelijk
Reageer voor 31-10-2021
Nummer 70976
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Achterhoek B.V.

Wij bewegen mee.

De wereld verandert in een snel tempo en wij bewegen mee. Daardoor halen we iedere dag het beste uit onszelf. We zijn op  dagelijkse basis bezig met het verbeteren van onze zorg voor cliënten met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. 

De zorg die wij bieden is op maat en persoonlijk, deze zorg sluit aan bij de zorgvraag van cliënt. Wij vinden het belangrijk dat de cliënt regie over zijn eigen leven houdt. Deze manier van zorg valt op. Onze zorg reikt daarom verder dan de Achterhoekse grenzen, van de Liemers naar de Veluwezoom tot aan Twente.

Werken bij Zorggroep Achterhoek betekent werken bij een organisatie die nooit stil staat. Onze organisatie heeft een open karakter. Dat merk je door de platte organisatiestructuur. Er is ruimte voor inspraak, innovatie en jouw ambitie. Onze organisatie kenmerkt zich door deskundige medewerkers die zorg anno nu bieden, waarbij we de cliënt centraal stellen.  En nee, innovatie is bij ons geen loze kreet. We bieden eigentijdse zorg door middel van bijvoorbeeld E-health en dagbesteding op locatie.

Ons brede zorgaanbod binnen onze organisatie maken een werkdag divers en uitdagend. Wij vinden vitaliteit, flexibiliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor onze medewerkers. Je vind op onze locaties diverse mogelijkheden voor gezond eten en drinken, opties voor ontspanning en onze in-house gym. Medewerkers belonen ons niet voor niets met een 8,5!

Maak jij ook graag het verschil? Kom dan bij ons werken!

Meer over Zorggroep Achterhoek B.V.