Gedragskundige
De Twentse Zorgcentra

Functieomschrijving

De functie

De Twentse Zorgcentra is een professionele organisatie die volop in beweging is. We werken met zelforganiserende teams, die ondersteund worden door een teamcoach en een gedragskundige. In deze nauwe samenwerking draagt de gedragskundige de verantwoordelijkheid voor de inhoud van de zorg. De vakgroep gedragskundigen ontwikkelt zich naar een toekomst bestendig team van specialisten met de nodige ervaring met uiteenlopende en complexe zorgvragen. 

Onze vakgroep van ruim 30 gedragskundigen kent onder andere orthopedagoog-generalisten, GZ-psychologen, orthopedagogen en psychologen. We zijn een erkende praktijkinstelling voor de GZ-opleiding en voor de opleiding Orthopedagoog Generalist. 

Wij zoeken collega’s, bij voorkeur met werkervaring in het werken met verstandelijk beperkte cliënten. Specifieke competenties ten aanzien van behandeling (bijvoorbeeld EMDR, CGT, ITGG) en/of ervaring met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag is een pré.

Wat ga je doen?

Als eindverantwoordelijk behandelcoördinator draag je op methodische wijze en in samenspraak met de cliënt/het cliëntsysteem zorg voor het goede leven van de cliënt. Je bent gericht op ontwikkeling, passend perspectief en een lerende omgeving. Je hebt een spilfunctie binnen de multidisciplinaire samenwerking. Je begeleidt teams in het leveren van kwalitatief goede zorg en dienstverlening en indien bevoegd voer je individuele behandelingen uit. Je levert een bijdrage aan de algemene diagnostiek en opzet van behandel- en begeleidingsdoelen. Je bespreekt de resultaten binnen het multidisciplinaire team, stelt gezamenlijk de doelen vast en monitort de voortgang van deze doelen. Tot slot kunnen we rekenen op jouw bijdrage aan deskundigheidsbevordering, organisatieontwikkelingen en zorginnovatie.

Functie eisen

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken een gedreven gedragskundige met uiteraard een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek of psychologie. Daarnaast ben je in het bezit van de basisaantekening diagnostiek. Je hebt bij voorkeur een aantal jaren relevante werkervaring. Ook heb je ervaring met systemisch werken en de methodieken die binnen de VG sector gebruikt worden. Bovenal ben je enthousiast over je vak, houd je van een uitdaging en ben je flexibel. Je kan uitstekend samenwerken en draagt je kennis op een coachende wijze uit.

Inschaling

Wij hebben veel te bieden!

We gaan graag met je in gesprek over jouw persoonlijke wensen. Ten aanzien van de functie kunnen we je in ieder geval het volgende bieden:

  • Een aantal contracturen naar jouw voorkeur, ergens tussen de 24 en 36 uur.
  • Een salaris van min. € 3.069,- / max. € 5.270,- bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg. Ook de overige arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Gehandicaptenzorg.
  • Bij aanstelling een arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden, verlenging en een vast contract behoort tot de mogelijkheden.
  • Een pakket aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan,
    pc/laptop/tablet/smartphone-regeling, bedrijfsfitness, studiefaciliteiten en korting op de zorgverzekering.
  • Een actief scholingsbeleid.

Bijzonderheden

Contact

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie bel je met gedragskundige Kyra Althanning: 06 – 31 95 16 42

Voor overige informatie neem je contact op met Peter Roemaat, manager behandeling a.i.: 06 - 51 16 87 08

VOG

De Twentse Zorgcentra is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. 

Voorrang
De vacature staat zowel in- als extern open. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

Informatie over De Twentse Zorgcentra
Algemene informatie over De Twentse Zorgcentra kun je vinden op onze website www.detwentsezorgcentra.nl 

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 18.205
Organisatie De Twentse Zorgcentra
Locatie De Twentse Zorgcentra
Postcode 7524 AK
Stad Enschede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Gedragskundige
Publicatiedatum 04-02-2019
Ingangsdatum per direct
Reageer voor 01-04-2019
Nummer 43434
Doorsturen Bekijk PDF

De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 1900 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg- en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2400 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers. We werken vanuit onze zorgvisie: “Net als ieder ander mens heb ik het recht om te bepalen hoe ik mijn leven wil inrichten. Ik wil graag dat mensen echt naar me luisteren en mij respecteren om wie ik ben. Ik zou zoveel mogelijk dingen willen doen waar ik blij van word.” Om dat te bereiken werken wij vraaggericht en bieden begeleiding, ondersteuning en behandeling aan jong en oud, van moeilijk verstaanbaar gedrag tot meervoudig gehandicapt, van licht verstandelijk beperkt tot ernstig verstandelijk beperkt. Altijd vanuit onze kernwaarden: dichtbij, eenvoud en deskundig. Deze kernwaarden vormen de spil van onze manier van werken. We blijven dichtbij de mensen die onze zorg nodig hebben, in alle eenvoud en met deskundigheid. Zonder dat we daarbij de regie overnemen. Bij ons werken cliënten, cliëntvertegenwoordigers én medewerkers samen in zelforganiserende teams. STERK noemen we dat: Samen Toewerken Naar Eigen Regie en Kracht.

Meer over De Twentse Zorgcentra