Gedragskundige
De Twentse Zorgcentra

Als regieverantwoordelijke een grote rol spelen voor onze cliënten met een verstandelijke beperking, een leven lang.

Want dan kun je echt van betekenis zijn. De cliënten die bij ons wonen blijven ook vaak hun hele leven. In deze 24-uurszorg vervul je als regieverantwoordelijk behandelaar een spilfunctie. Je stelt diagnoses, indicaties en zorgt voor de inrichting van behandelplannen waarbij je functionele en operationele aanwijzingen geeft aan medewerkers die bij de behandeling betrokken zijn. Je doelen richten zich vaak op de lange termijn en je bent nauw betrokken bij de groei van cliënten, dat maakt je werk betekenisvol.

Naast het diagnosticeren en behandelen adviseer en ondersteun je medewerkers in de omgang met de cliënten, met als doel de kwaliteit van leven te behouden en/of te verbeteren. Je vervult een overstijgende functie in de vakgroep als regieverantwoordelijke. Je bent supervisor van basisgedragskundigen en verantwoordelijk voor de toekenning en het verzorgen van de verantwoording naar de AVG-arts en inspectie. Vanuit jou komen de beleidsvoorstellen en je initieert en participeert in wetenschappelijk onderzoek. Als visitekaartje van de Twentse Zorgcentra bouw en onderhoud je je externe netwerk. Dit alles gericht op (het vergroten van) de professionaliteit van de vakgroep én de organisatie.

Wij
Hebben met een vakgroep van 30 professionals, met onder andere orthopedagoog-generalisten, GZ-pyschologen, psychologen en orthopedagogen, veel kennis en ervaring in huis én altijd een collega in de buurt om te sparren. Dat vinden we belangrijk. We zien graag dat je ambities in het werkveld hebt, generalistisch of specialistisch, en we helpen je deze ambities waar te maken. We bedienen een brede doelgroep: van licht verstandelijk beperkt, moeilijk verstaanbaar gedrag tot ernstig meervoudig beperkt. Dit doen we in 3 regio’s: Enschede, Losser en Almelo en omstreken. In de toekomst gaan we als vakgroep mogelijk regio-overstijgend werken.

We gaan graag met je in gesprek over je wensen, met name gericht op je ontwikkeling. Ten aanzien van de functie bieden we je het volgende:

  • Contracturen afgestemd op jouw voorkeur, tussen de 24 en 36 uur met flexibele werktijden.
  • Een salaris van min. € 3.823- / max. € 5.772,- bij een fulltime dienstverband conform FWG 65, mits GZ/OG geregistreerd, van de CAO Gehandicaptenzorg. Als basisgedragskundige is de inschaling in FWG 60. 
  • Bij aanstelling een arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden, verlenging en een vast contract behoort tot de mogelijkheden.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Gehandicaptenzorg, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag van 8%.
  • Een pakket aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, pc/laptop/tablet/smartphone-regeling, bedrijfsfitness, studiefaciliteiten en korting op de zorgverzekering.

Jij
Hebt bij voorkeur de postacademische opleiding tot GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist afgerond. Mocht dat niet het geval zijn dan zien wij in ieder geval ruime werkervaring (minimaal 3 jaar) in het sociale domein terug op jouw CV. Bij voorkeur heb je deze ervaring opgedaan in de VG sector zodat je ook het systemisch werken en de veelgebruikte methodieken in deze sector hebt meegekregen. Je bent het schaap met de 5 poten als je specifieke ervaring gericht op bijv. EMDR, CGT, ITGG en/of cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag meebrengt. We kunnen rekenen op jouw bijdrage aan deskundigheidsbevordering, organisatieontwikkeling en zorginnovatie. Daarbij laat je ondernemerschap en besluitvaardigheid zien.

Procedure
Na sollicitatie nemen we zo spoedig mogelijk hierover contact met je op.

VOG
De Twentse Zorgcentra is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Voorrang
De vacature staat zowel in- als extern open. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 21.095
Organisatie De Twentse Zorgcentra
Locatie De Twentse Zorgcentra
Postcode 7524 AK
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Mocht je vragen hebben over de vacature dan kan je contact opnemen met Kyra Althanning te bereiken via de mail [email protected]
Functie(s) Gedragskundige
Publicatiedatum 28-07-2022
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 06-09-2022
Nummer 112902
Doorsturen Bekijk PDF

De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 2.000 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg- en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2.500 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.

Wij werken vraaggericht en bieden begeleiding, ondersteuning en behandeling aan jong en oud, van moeilijk verstaanbaar gedrag tot meervoudig gehandicapt, van licht verstandelijk beperkt tot ernstig verstandelijk beperkt. Bij ons werken cliënten, cliëntvertegenwoordigers én medewerkers samen in zelforganiserende teams.

Onze cliënten wonen onder andere op de beschermde (deels besloten) en mooie terreinen van de LosserHof en ‘t Bouwhuis. Zij leven, wonen, werken en recreëren hier in een omgeving die nadrukkelijk rekening houdt met hun mogelijkheden en beperkingen. Daarnaast bieden we ook meer kleinschaligere woon- en werkvoorzieningen in onder andere Almelo, Tubbergen en Nijverdal.

Meer over De Twentse Zorgcentra