Gedragskundige wonen/gezinshuizen regio Overijssel 24 - 32 uur
Omega Groep

Omega Groep levert een bijdrage aan de levenskwaliteit van mensen, met oog voor de contextuele benadering. Wij geloven dat context, achtergrond en levenservaring medebepalend zijn voor hoe je in het leven staat. De ontmoeting tussen mensen staat centraal en we hebben het lef om ons op alle levensgebieden te bemoeien met de mensen die bij ons om hulp vragen.

Ben jij vitaal, heb je lef en durf je nabij te zijn, dan ben jij wellicht degene die we zoeken ter versterking van het team voor wonen en gezinshuizen.

DE BAAN
Je hebt een dynamische werkplek waarin veel gebeurt en verandert, elke dag is anders. Dit vraagt flexibiliteit en vermogen om te kunnen schakelen. Je bent verbonden aan meerdere teams en bent eindverantwoordelijk voor de zorg binnen die teams. De afwisseling in het werk brengt met zich mee, dat er op verschillende plekken en momenten een beroep op je gedaan kan worden. Je hebt contact met de mensen die bij ons in zorg zijn en hun systeem, teamleden, collega-gedragsdeskundigen en externe zorgverleners. Hierin heb je een ondersteunende, adviserende en coachende rol. Je kan indien nodig psychodiagnostisch onderzoek verrichten, levert een bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van het zorgbeleid en bent alert op verbeteringen. Jij bent verantwoordelijk voor jouw locaties, maakt verbindingen en bouwt aan de relaties. Om de vitaliteit te waarborgen, werk je nauw samen met een clustermanager. We vinden het belangrijk dat jij jezelf kan zijn in het werk, kwetsbaar durft op te stellen en toegankelijk bent. Je kan verbinding maken en staat daarmee in relatie met de mensen met wie je werkt.

WAT NEEM JE MEE:

  • vakkennis op academisch niveau;
  • ruime ervaring met kinderen, (jong)volwassenen met een (licht)verstandelijke beperking en/of psychische problematiek;
  • de volgende competenties; enthousiasme, sensitiviteit, flexibiliteit en openhartigheid;
  • ervaring met diagnostiek, bij voorkeur een diagnostiekaantekening.

DE ORGANISATIE
Omega Groep levert zorg aan kinderen, jeugdigen en hun systeem en aan volwassenen met een beperking en/of psychiatrische problematiek. Wij bieden onder andere ambulante begeleiding, dagbesteding, logeer- en woonplekken in het midden, oosten en noorden van Nederland. De organisatie geeft de gedragsdeskundigen de ruimte om eigen verantwoordelijkheid te pakken voor de locaties waar je werkzaam bent. Je krijgt veel vrijheid en ruimte voor eigen invulling, wat we belangrijk vinden is dat je aanwezig bent op de momenten dat daar om gevraagd wordt. De organisatie staat achter de beslissingen die genomen worden en hebben het vertrouwen dat je voldoende kennis en ervaring hebt om tot een weloverwogen besluit te komen.

WAT BIEDEN WIJ:

  • een dienstverband van 24-32 uur per week;
  • een contract onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden;
  • salaris conform Gehandicapten CAO in functieschaal 60;
  • arbeidsvoorwaarden conform Gehandicaptenzorg CAO;
  • een aanvullende regeling woon-werkverkeer;
  • ruimte voor bijscholing met persoonlijk budget, intervisie en supervisie mede in het licht van SKJ/BIG registratie.

Bijzonderheden

VRAGEN?
Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem gerust contact op met Machteld Dijkslag, te bereiken op 06-20650822 of Ariane den Engelsen, te bereiken op 06-10534791.

ONTMOETEN
Herken jij jezelf en zou je graag onderdeel willen zijn van onze organisatie? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar vacature@omegagroep.nl onder vermelding van vacature gedragsdeskundige.

Type Vacature
Organisatie Omega Groep
Locatie Omega Groep
Postcode 8025 BC
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Machteld Dijkslag
Functie(s) Gedragskundige
Publicatiedatum 14-01-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-03-2020
Nummer 49967
Doorsturen Bekijk PDF

Omega Groep

Het gaat om wie je bent Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms heb je een beetje hulp nodig. Geruststellende gedachte is dat dit voor alle mensen geldt. Wat altijd helpt is mensen in je nabijheid die het goed met je voorhebben. Bij Omega Groep staat de ontmoeting tussen mensen dan ook centraal. Deze menselijke ontmoeting is het uitganspunt van alles wat we bij Omega Groep doen. Het appèl wat de ene mens op de andere mens doet vormt de bron van onze relaties. Daarom zijn de erkenning van wat de cliënt nodig heeft om kwaliteit in zijn leven te ervaren èn de erkenning van wat de medewerker nodig heeft om daaraan een bijdrage te kunnen leveren verankerd in de visie van Omega Groep.

Meer over Omega Groep