Gedragskundige (zwangerschapsvervanging)
MEE IJsseloevers

Functieomschrijving

Dit ga je bij ons doen

Als gedragskundige lever je een bijdrage aan het voorkomen, verbeteren en/of oplossen van psychische en/of gedragsproblemen bij kinderen en volwassenen door middel van diagnostiek ten behoeve van een volledige beeldvorming en advisering van cliënten, cliëntsystemen, consulenten en derden. De werkzaamheden bestaan uit (niet limitatief):

 • Je vertaalt gegevens vanuit de intake naar te verrichten onderzoek en/of observatie en je kiest passend onderzoeksmateriaal;
 • Je verricht diagnostisch onderzoek en/of gedragsobservatie ten behoeve van volledige beeldvorming;
 • Je geeft advies en consultatie aan andere disciplines vanuit de eigen specifieke deskundigheid op het terrein van aandachtspunten in begeleidingsprocessen, diagnostiek t.b.v. volledige beeldvorming, indicatiestelling, behandeling en verwijsmogelijkheden;
 • Je werkt mee aan de inhoudelijke beleidsontwikkeling aangaande het eigen vakgebied. Je signaleert trends en veranderende hulpvragen en doet voorstellen om eventuele discrepanties op te heffen;
 • Je participeert vanuit de specifieke deskundigheid in interne en externe projecten of samenwerkingsverbanden.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Dit verwachten we van je

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding Orthopedagogiek of Psychologie;
 • Je hebt kennis van de doelgroep en van de sociale kaart en je hebt enige jaren aantoonbare relevante werkervaring;
 • Je bent in het bezit van een Basisaantekening diagnostiek;
 • Je bent in staat zelfstandig te werken en je kunt omgaan met emoties en weerstanden ten tijden van het onderzoek;
 • Je beschikt over tact, invoelend vermogen en je kunt goed luisteren. Daarnaast ben je in staat de cliënt te stimuleren en te motiveren;
 • Je bent helder in jouw uitdrukkingsvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent in staat de onderzoeks- en begeleidingsgegevens te vertalen naar zowel de cliënt, het cliëntsysteem, consulenten en verwijzers;
 • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen jouw vakgebied;
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B en beschikt over een auto.

 

 

 

Inschaling

Kun je voldoen aan deze profielschets en krijg je energie van de genoemde werkzaamheden? Dan verwelkomen wij jou graag als collega! Het betreft vervanging ten behoeve van zwangerschapsverlof in de periode van 15-07-2019 tot 06-01-2020.

De functie is ingeschaald in FWG 60 (3084 - 4499), conform de CAO Gehandicaptenzorg. De vacature wordt in- en extern geplaatst, waarbij interne kandidaten de voorkeur genieten.

Bijzonderheden

Goed om te weten voor je reageert op deze functie

Daarnaast is een registratie orthopedagoog/psycholoog bij het SKJ verplicht. Een VOG is een voorwaarde voor indiensttreding bij MEE.

 

Kun je voldoen aan deze profielschets en krijg je energie van de genoemde werkzaamheden? Dan verwelkomen wij jou graag als collega! Het betreft vervanging ten behoeve van zwangerschapsverlof in de periode van 15-07-2019 tot 06-01-2020.

Meer informatie over de functie kun je opvragen bij Jelle Hoekstra, te bereiken via telefoonnummer: 06-11721005.

Reageren

Jouw motivatie en Curriculum Vitae kun je, onder vermelding van vacaturenummer 2019-OIJ-003, voor 14-04-2019 a.s. sturen naar: peno@meesamen.nl.

Sollicitatiegesprekken worden na de sluitingsdatum z.s.m. gepland.

 

MEE Samen verwerkt jouw persoonsgegevens in het kader van deze sollicitatieprocedure. Wij behandelen de door jouw verstrekte informatie vertrouwelijke en zorgvuldig. Jouw gegevens worden uiterlijk binnen vier weken na afronding van de sollicitatieprocedure vernietigd om privacy redenen.

Type Vacature
Intern nummer 2019-OIJ-003
Organisatie MEE IJsseloevers
Locatie MEE IJsseloevers
Postcode 8025BG
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Jelle Hoekstra
Functie(s) Gedragskundige
Opleidingsinstituten HBO
Open Universiteit
Publicatiedatum 28-03-2019
Reageer voor 01-05-2019
Ingangsdatum 15-07-2019
Nummer 44753
Doorsturen Bekijk PDF

MEE IJsseloevers

MEE IJsseloevers is een eerstelijns organisatie die ondersteuning biedt aan alle mensen met een beperking en/of chronische ziekte en hun omgeving. MEE IJsseloevers heeft als doel de zelfredzaamheid en maatschappelijke participatie van de cliënten te bevorderen. Zij doet dit door cliëntondersteunende activiteiten te bieden, zoals informatie en advies, maar ook praktische ondersteuning bij opvoedingsvragen en vragen bij relaties, wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrijetijdsbesteding. Bij MEE IJsseloevers werken ongeveer 180 medewerkers, verspreid over een zestal locaties in Zwolle, Kampen, Ommen, Deventer, Lelystad en Almere. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle.

Meer over MEE IJsseloevers