Gedragswetenschapper Almelo 28-32 uur
Pluryn

Waar doe jij het voor?

Ga jij de uitdaging aan om met ons de jeugdzorg verder te transformeren? Wij zoeken een ervaren Gedragswetenschapper die als professional graag geprikkeld wordt om met zeer complexe vragen van onze jeugdigen en hun gezinssystemen aan de slag te gaan.

Daarnaast breng je senioriteit mee, waarmee je een steun bent voor je collega's als het gaat om complexe casuïstiek. Daarnaast ben je een echte teamplayer en ben je ook in staat de inhoud te staven aan gezonde bedrijfsvoering samen met je duale partner.

Wat mag je doen?

Als Gedragswetenschapper ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke aansturing van je team en voor de individuele behandeltrajecten van de jongeren die onder jouw zorg vallen. In de aansturing werk je samen met je college gedragswetenschapper en bedrijfsmatige duaal partner.

Je biedt ondersteuning aan jeugdigen en ouders door vroegtijdig en snel passende hulp te bieden. Je hebt intensieve samenwerking met scholen en externe partners.

Je voert start- en evaluatiegesprekkengesprekken met de jongeren en hun systeem. Ook draag je zorg voor het goed verlopen van de multidisciplinaire clientvergaderingen.

Tot slot ben je mede verantwoordelijk voor beleidsontwikkeling, methodiekontwikkeling en deskundigheidsbevordering en zien we graag dat je meedenkt in het zichzelf steeds verbeterende jeugdzorgveld.

Wat breng je mee?

  • Onze voorkeur gaat uit naar een gedragswetenschapper met ervaring en eventueel bezig met registratie wordt ook uitgenodigd te solliciteren.
  • Je hebt minimaal een op de functie afgestemde afgeronde academische opleiding (orthopedagogiek of (ontwikkelingspsychologie).
  • Je hebt werkervaring op het gebied van gedrags- en psychiatrische problematiek van kinderen en jeugdigen en hebt kennis van de gebruikelijke methodieken.
  • Je bent flexibel, enthousiast en positief en kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team.
  • Je bent in staat om een voorbeeldfunctie te vervullen en weet medewerkers te stimuleren en te motiveren.
  • Je bent een stabiel, stressbestendig, creatief, beschikt over een goede zelfreflectie is en hebt een natuurlijk overwicht.

Doelgroep en locatie

De gemeente Enschede is in 2018 met de pilot OnderwijsJeugdzorgArrangement (OJA) gestart, in eerste instantie voor de duur van 5 jaar, waarbij op zes scholen in Enschede een Coördinator Jeugdzorg aanwezig is. Op drie scholen is dit een medewerker van Pluryn; het praktijkonderwijs van het Bonhoeffer College, op scholen voor speciaal onderwijs het Reliëf en speciaal voortgezet onderwijs het Neon College (beide Attendiz). Het doel is om kinderen en jongeren die in de gemeente Enschede wonen vroegtijdig en snel de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben. Ieder kind dat extra zorg nodig heeft krijgt dat zonder dat daarvoor een indicatie nodig is. Deze hulp richt zich niet alleen tot de leerlingen maar ook tot, de ouders, het gezin/netwerk, de school en de jeugdzorg. Van begin af aan met elkaar samenwerken is het doel.

Arbeidsvoorwaarden

Pluryn biedt je de mogelijkheid om te werken in een vooruitstrevende en betrokken organisatie op een innovatief werkterrein.

We besteden veel aandacht aan het trainen en begeleiden van onze teams en aan de persoonlijke ontwikkeling en groei van onze medewerkers.

Pluryn volgt de CAO Jeugdzorg en heeft een meerkeuze arbeidsvoorwaardensysteem.

Ook een eindejaarsuitkering (13e maand) maakt deel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket.

Pluryn Jeugdzorg+ volgt de CAO Jeugdzorg. Het salaris voor de functie gedragswetenschapper bedraagt maximaal € 4.707,94 (schaal 11) gebaseerd op een fulltime dienstverband van 36 uur.

Meer weten?

Heb je alsnog vragen? Stel ze ons! Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Wilfried van der Woning, integraal leidinggevende (06 – 538 324 62).

Reageren kan tot en met 23 januari 2022 a.s. en de gesprekken zullen kort na deze datum plaats vinden.

Hebben wij voor deze datum voldoende reacties ontvangen dan zullen wij de vacature eerder sluiten.

Bij Pluryn werken we samen met kinderen & jongeren (0 - 23 jaar), hun ouders en collega-organisaties aan de ontwikkeling van een betekenisvol bestaan. Onvoorwaardelijke zorg voor jeugd. Dit doen we samen met zo’n 2000 collega’s. De kinderen en jongeren die aan onze zorg en onderwijs zijn toevertrouwd ondervinden problemen op meerdere leefgebieden. Er kan sprake zijn van een psychisch probleem, psychiatrische stoornis, gedragsproblemen, verstandelijke beperking en/of gezinsproblematiek, waardoor de kinderen en jongeren vastlopen in hun ontwikkeling. Samen met ouders en de jongere doen we wat nodig is om ontwikkeling te bevorderen in een omgeving die aandacht en betrokkenheid uitstraalt. Als het niet anders kan, komt 24 uurszorg bij onze voorzieningen in beeld.

We hebben kennis van en ervaring met intensieve behandelingen, wonen en opgroeien, onderwijs en arbeidstoeleiding. Ook werken we nauw samen met lokale, provinciale en landelijke kennisinstellingen.

Hierdoor zijn we ook in staat integrale oplossingen te bieden en kunnen we inspelen op individuele behoeften en mogelijkheden.

Pluryn biedt specialistische zorg in de regio’s Gelderland, Overijssel, Flevoland, Utrecht, Haaglanden en Eindhoven. Gezinshuizen van Pluryn vind je in heel Nederland.

Nieuwe medewerkers dienen een verklaring omtrent gedrag (VOG) bij de gemeente aan te vragen en aan Pluryn te verstrekken. Tevens vragen wij conform het Kwaliteitskader Voorkomen.

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Almelo
Postcode 7602 PT
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Jeugdzorg
Functie(s) Gedragskundige
Orthopedagoog
Publicatiedatum 23-12-2021
Ingangsdatum 23-12-2021
Reageer voor 23-01-2022
Nummer 74064
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn