GEDRAGSWETENSCHAPPER
Ambiq

Functieomschrijving

Wij zoeken een Gedragswetenschapper

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij een bevlogen gedragswetenschapper die graag regie neemt in de behandeling van cliënten, houd je van teamwork en ben je graag werkzaam binnen een specialistische, ambitieuze setting? En heb je ervaring met cliënten met LVB en bijkomende psychiatrische en/of gedragsproblemen? En ben je gedreven om samen met deze cliënten en het behandelteam een verklaring te vinden voor ervaren problemen en de cliënt te helpen bij het vinden van een mogelijke oplossing hiervoor?

Dan past het het werken bij Ambiq bij jou! We hebben een vacature voor de functie van

GEDRAGSWETENSCHAPPER voor 28 uur per week t.b.v. vervanging zwangerschapsverlof

Wat je doet

√ Je bent als behandelcoördinator inhoudelijk verantwoordelijk voor het behandeltraject van de cliënt.

√ Je functioneert binnen een multidisciplinair team.

√ Je levert een bijdrage aan de diagnostiek en alle uit de diagnose voortvloeiende behandelplannen.

√ Je ondersteunt en adviseert met betrekking tot de behandeling, begeleiding en opvoeding van cliënten.

√ Je draagt bij aan de deskundigheidsbevordering van de ambulante medewerkers

√ Je bent gericht op ontwikking, kan op een handelingsgerichte manier je kennis uitdragen.

√ Je hebt affiniteit met het coachen en verbinden van medewerkers.

 √ Je ontvangt rechtstreeks leiding van de directeur en werkt nauw samen met een clustermanager in integraal verband.

                                                             

Wat vragen wij?

Wij zoeken een collega die denkt vanuit de cliënt en zijn/haar systeem, en regie neemt in de behandeling en begeleiding van cliënten. Je staat stevig in je schoenen en je bent in staat om vanuit verschillende perspectieven tot oplossingen te komen. Je bent goed in staat om kritisch te reflecteren op je handelen en kijkt positief naar uitdagingen en mogelijkheden. Je bent een energieke teamspeler gericht op proces en resultaat. Je bent analystisch sterk en communicatief vaardig, tactvol en je kunt goed luisteren, motiveren en overtuigen en werkt vanuit gemeenschappelijke verantwoordelijkheid. Uiteraard beschik je over een beroepsgericht WO-diploma (Orthopedagogiek/Psychologie) met aantekeing diagnostiek en heb je affiniteit met en kennis van onze doelgroep.

Wat je krijgt

Aandacht voor jou. We vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kunt halen. Je ontwikkeling heb je zelf in de hand. We bieden een doorlopend scholingsprogramma met trainingen op het gebied van LVB-kennis, BHV, oplossingsgericht en systeemgericht werken en weerbaarheid en bejegening.                                              

Een warm welkom. Nieuwe collega’s krijgen een warm welkom, zodat jij je zo goed en zo snel mogelijk bij ons thuis voelt. We hebben een digitale inwerkpagina en je krijgt een inwerkprogramma op maat.

Een goed arbeidsvoorwaardenpakket.CAO gehandicaptenzorg is van toepassing. Een bruto maandsalaris van maximaal € 5.296,-- (FWG 65), o.b.v. ervaring. Ook word je deelnemer van het pensioenfonds PFZW. Na een jaar kun je gebruik maken van ons uitruilsysteem zodat je financieel voordelig een fiets, computer of telefoon en sportbenodigdheden kunt aankopen.           

Arbeidsovereenkomst.  Voor bepaalde tijd i.v.m. zwangerschapsverlof.

 

Wil je meer weten?

Om een beter beeld te krijgen van Ambiq kun je het volgende filmpje bekijken:

De link voor het filmpje is https://www.youtube.com/user/CommunicatieAmbiq/videos

 

 

Functie eisen

.

Inschaling

Inschaling in FWG 65

Bijzonderheden

 Je sollicitatieprocedure         

  • Een tijdelijke aanstelling voor zwangerschapsvervanging.
  • Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
  • Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daarnaast doen wij een referentiecheck.

 

Type Werkplein
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, regio Twente/Achterhoek
Postcode 7555SK
Stad Hengelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij mevrouw H.M. ter Pelle, tel.: 088 - 77 76 00. Algemene informatie over Ambiq website: www.ambiq.nl
Functie(s) Gedragskundige
Orthopedagoog
Psycholoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 10-01-2020
Ingangsdatum 16 maart 2020
Reageer voor 01-02-2020
Nummer 50624
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Ambiq als werkgever: specialistisch, ambitieus, aandacht en ontwikkeling. Werken bij Ambiq betekent de cliënt centraal zetten, waarbij we werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een lichtverstandelijke beperking in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. Ambiq werkt hierbij vanuit haar visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. Ambiq is een specialist op LVB en biedt ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. Ambiq is ambitieus, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden Trauma, Seksuele gedagsproblematiek, Hechtingsproblematiek en Agressie. Samenwerking en verbinding zoeken met elkaar staat centraal bij ons: Je collega’s staan altijd voor je klaar. Zelfstandigheid en eigen (professionele) verantwoordelijkheid is belangrijk. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de richtlijnen cao-gehandicaptenzorg.

Meer over Ambiq