GEDRAGSWETENSCHAPPER
Ambiq

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega?

  • Ben jij een bevlogen gedragswetenschapper die graag regie neemt in de behandeling van cliënten, houdt je van teamwork en ben je graag werkzaam binnen een specialistische, ambitieuze setting?
  • En heb jij ervaring met cliënten met LVB en bijkomende psychiatrische en/of gedragsproblemen?
  • En ben je gedreven om samen met deze cliënten en het behandelteam een verklaring te vinden voor ervaren problemen en de cliënt te helpen bij het vinden van een mogelijke oplossing hiervoor?

Dan past het werken bij Ambiq bij jou! We hebben een vacature voor de functie van

GEDRAGSWETENSCHAPPER voor 24 tot 30 uur per week t.b.v. ambulante teams poli Enschede

                                                                                                                                           

Je bent als behandelcoördinator inhoudelijk verantwoordelijk voor het behandeltraject van de cliënt. Je functioneert binnen een multidisciplinair team en levert een bijdrage aan de diagnostiek en alle uit de diagnose voortvloeiende behandelplannen. Zo ondersteun en adviseer je met betrekking tot de behandeling, begeleiding en opvoeding van cliënten en draag je bij aan de deskundigheidsbevordering van de ambulant medewerkers. Je bent gericht op ontwikkeling, kan op een handelingsgerichte manier je kennis uitdragen en hebt affiniteit met het coachen en verbinden van medewerkers. Je ontvangt rechtstreeks leiding van de directeur en werkt nauw samen met een clustermanager in integraal verband.

 

 

 

Functie eisen

Wat vragen wij?

We zoeken een collega die denkt vanuit de cliënt en zijn/haar systeem, en regie neemt in de behandeling en begeleiding van cliënten. Je staat stevig in je schoenen en je bent in staat om vanuit verschillende perspectieven tot oplossingen te komen. Je bent goed in staat om kritisch te reflecteren op je handelen en kijkt positief naar uitdagingen en mogelijkheden. Je bent een energieke teamspeler gericht op proces en resultaat. Je bent analytisch sterk en communicatief vaardig, tactvol en je kunt goed luisteren, motiveren en overtuigen en werkt vanuit gemeenschappelijke verantwoordelijkheid. Uiteraard beschik je over een beroepsgericht WO-diploma (Orthopedagogiek/Psychologie) met aantekening diagnostiek en heb je affiniteit met en kennis van onze doelgroep.

 

 

Inschaling

Wij bieden:

  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 5.296,00 (FWG 65), o.b.v. ervaring

Bijzonderheden

  • In eerste instantie een tijdelijke aanstelling met vooruitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.
  • Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
  • Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen.
  • Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Daarnaast doen wij een referentiecheck. 
Type Werkplein
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, regio Twente/Achterhoek
Postcode 7555SK
Stad Hengelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 30
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij mevrouw H.M. ter Pelle, tel.: 088 - 77 76 00. Algemene informatie over Ambiq website: www.ambiq.nl
Functie(s) Gedragskundige
Orthopedagoog
Psycholoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 15-02-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-04-2019
Nummer 43764
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Ambiq als werkgever: specialistisch, ambitieus, aandacht en ontwikkeling. Werken bij Ambiq betekent de cliënt centraal zetten, waarbij we werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een lichtverstandelijke beperking in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. Ambiq werkt hierbij vanuit haar visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. Ambiq is een specialist op LVB en biedt ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. Ambiq is ambitieus, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden Trauma, Seksuele gedagsproblematiek, Hechtingsproblematiek en Agressie. Samenwerking en verbinding zoeken met elkaar staat centraal bij ons: Je collega’s staan altijd voor je klaar. Zelfstandigheid en eigen (professionele) verantwoordelijkheid is belangrijk. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de richtlijnen cao-gehandicaptenzorg.

Meer over Ambiq