Gedragswetenschapper
Ambiq

Functieomschrijving

Ambiq RVE Noord/Midden is op zoek naar een:

Gedragswetenschapper voor 32 - 36 uur per week voor locaties in Hoogeveen

Kom jij ons dynamisch team versterken? Wij zijn op zoek naar jou! Een bevlogen gedragswetenschapper die de kwetsbare LVB cliënt centraal stelt en samen met een team van professionals een zo sterk mogelijk pedagogisch en behandelklimaat biedt aan jongeren met LVB en bijkomende gedragsproblematiek en/of psychiatrische problematiek.

Wat wij bieden? Een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving, divers werk en een hoge mate van verantwoordelijkheid.

En dit ga je doen

Dagen complexe zorgvragen jou uit?

Werk je graag samen met enthousiaste collega’s? Onze teams staan te springen om met jou aan de slag te gaan als gedagswetenschapper! Samen coördineer je de zorg rondom de cliënt, jij hebt hierin de functie van behandelcoördinator. Je werkt vanuit integraal management daarin nauw samen met een clustermanager. In deze functie word je ondersteund door een multidisciplinair team van o.a. pedagogische medewerkers, therapeuten en psychiater.

En krijg je positieve energie van het meedenken en ontwikkelen van nieuw beleid en nieuwe behandelmogelijkheden? Solliciteer dan op deze vacature.

Ambiq in het kort 

Wij zijn specialist op het gebied van licht verstandelijke beperkingen (LVB) en bijkomende gedragsproblematiek voor kinderen en (jong)volwassenen. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen aan, waardoor een cliënt antwoord op bijna alle hulpvragen aangeboden kan worden in hun nabije omgeving. Wij hebben vier expertthema’s: agressie, hechting, seksualiteit en trauma.  

Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen en een aantrekkelijk scholingsaanbod. Ambiq volgt de CAO Gehandicaptenzorg. 

Als je bij ons komt werken, dan werk je volgens de volgende principes: 

 • Vraaggericht 
 • Systeemgericht 
 • Oplossingsgericht 
 • Competentiegericht 

Als je nieuwsgierig bent naar Ambiq als organisatie, neem dan eens een kijkje op www.ambiq.nl

Functie eisen

Ben jij:

 • Betrokken
 • Vakkundig
 • Toekomstgericht

En heb jij:

 • Een afgeronde beroepsgerichte universitaire opleiding GZ orthopedagoog / generalist
 • EMDR scholing
 • Een basisaantekening diagnostiek
 • Een registratie in het SKJ of in het BIG
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring

en spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan op deze vacature. Solliciteren kan tot 3 december 2021

Inschaling

FWG 65 conform CAO Gehandicaptenzorg

Bijzonderheden

Wat je krijgt 
- Aandacht voor eigen ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kunt halen. Je ontwikkeling heb je zelf in de hand. We bieden een doorlopend scholingsprogramma op het gebied van LVB-kennis,  oplossingsgericht- en systeemgericht werken en weerbaarheid en bejegening. 
Er zijn diverse mogelijkheden om jezelf verder te scholen. 

- Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. Ook word je deelnemer van pensioenfonds PFZW. Na een jaar kun je gebruik maken van ons uitruilsysteem zodat je financieel voordelig een fiets, tablet, telefoon en sportbenodigdheden kunt aankopen. 

- Een warm welkom. Wij zijn een team met mannen en vrouwen tussen de 25 en 55 jaar. We dragen zorg voor vertrouwen, eerlijkheid en humor op de werkvloer. We hebben een digitale inwerkpagina en je krijgt een inwerkprogramma op maat. 

- Arbeidsovereenkomst. In eerste instantie voor de duur van een jaar. Maar we zoeken naar collega’s die zich in principe voor langere tijd aan onze organisatie willen binden. We gaan daarover graag met je in gesprek. 

- Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen en een aantrekkelijk scholingsaanbod. 

· Medewerkers kunnen zich bij Ambiq ontwikkelen door onder andere ons online opleidingsplatform WIJZER - online leren. Het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden. Denk aan LVB, de Wet zorg en dwang, maar ook gespreks- en schrijfvaardigheden en kritisch denken. 
 
Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daarnaast doen wij een referentiecheck. 

Ambiq heeft in 2021 het World class Work place keurmerk mogen ontvangen! Dit laat zien dat wij bovengemiddeld scoren op goed werkgeverschap en we proberen dit te behouden door in gesprek te gaan met medewerkers. 

Type Vacature
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq Noord/Midden Hoogeveen-Assen e.o.
Postcode 7902 NS
Stad Hoogeveen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Ina Kuipers, directeur RVE Noord/Midden, telefoonnummer: 088-7776000
Functie(s) Gedragskundige
Orthopedagoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 18-11-2021
Reageer voor 03-12-2021
Ingangsdatum 01-01-2022
Nummer 72976
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq