Gedragswetenschapper Enschede
Pluryn

Waar doe jij het voor?

Een echte uitdaging! Ga jij de uitdaging aan om met ons de jeugdzorg verder te transformeren? 

Wij zoeken een ervaren Gedragswetenschapper die als professional graag geprikkeld wordt om met zeer complexe vragen van onze jeugdigen en hun gezinssystemen aan de slag te gaan. 

Daarnaast breng je senioriteit mee, waarmee je een steun bent voor je collega's als het gaat om complexe casuïstiek. 

Je bent een echte teamplayer en ben je ook in staat de inhoud te staven aan gezonde bedrijfsvoering samen met je duale partner. 

Wat mag je doen?

Als Gedragswetenschapper ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke aansturing van je team en voor de individuele behandeltrajecten van de jongeren die onder jouw zorg vallen. In de aansturing van het team werk je samen met je bedrijfsmatige duaal partner. 

Je voert start- en evaluatiegesprekkengesprekken met de jongeren en hun systeem, je mag psychodiagnostisch onderzoek verrichten en individuele en/of groepsbehandeling geven aan kinderen en jeugdigen. Ook draag je zorg voor het goed verlopen van de multidisciplinaire clientvergaderingen. 

Je bent mede verantwoordelijk voor beleidsontwikkeling, methodiekontwikkeling en deskundigheidsbevordering en zien we graag dat je meedenkt in het zichzelf steeds verbeterende jeugdzorgveld. 

Doelgroep en locatie

Op de locatie Almelo behandelen we jongeren binnen het open kader van de Jeugdzorg. Deze locatie is er bij uitstek voor jeugd met meervoudig complexe, weinig voorkomende ondersteuningsvragen die beschikbaarheid van 7x24u specialistische ondersteuning nodig hebben. Voor hen creëren we een optimaal orthopedagogisch klimaat met zinnige en efficiënte ondersteuning op juiste plek  (zo thuis mogelijk) met aandacht voor de doorgaande lijn en gericht op normalisatie.  

We passen de ondersteuning continu aan o.b.v. voortgang en voorkeur van cliënt (en zijn netwerk) –hierin ligt de nadruk op maatwerk, kleinschaligheid, flexibiliteit en inzet van juiste expertise

Wat breng je mee?

De voorkeur gaat uit naar een geregistreerd  orthopedaoog generalist. Gedragswetenschappers met ruime ervaring en eventueel bezig met registratie worden ook uitgenodigd te solliciteren. 

Je hebt minimaal een op de functie afgestemde afgeronde academische opleiding (orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie). 

Je  beschikt over een diagnostische registratie (NVO of NIP) of bent hiermee bezig. 

Je hebt ruime werkervaring op het gebied van gedrags- en psychiatrische problematiek van kinderen en jeugdigen en hebt kennis van de gebruikelijke methodieken. 

Je bent flexibel, enthousiast en positief en kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team. 

Je bent in staat om een voorbeeldfunctie te vervullen en weet medewerkers te stimuleren en te motiveren. Je bent stabiel, stressbestendig, creatief, beschikt over een goede zelfreflectie is en hebt een natuurlijk overwicht.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Pluryn biedt de mogelijkheid om te werken in een vooruitstrevende en betrokken organisatie op een  innovatief werkterrein. 

We besteden veel aandacht aan het trainen en begeleiden van onze teams en aan de persoonlijke ontwikkeling en groei van onze medewerkers. 

Pluryn volgt de CAO Jeugdzorg en heeft een meerkeuze arbeidsvoorwaardensysteem. 

Ook een eindejaarsuitkering (13e maand) maakt deel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket. 

Pluryn Jeugdzorg+  

Het salaris voor de functie gedragswetenschapper bedraagt maximaal € 4.707,94 (schaal 11) gebaseerd op een fulltime dienstverband van 36 uur. Een ervaren en geregistreerd GZ-psycholoog of orthopedagoog generalist valt in schaal 12  (max. € 5215,43), CAO Jeugdzorg.  

Meer weten?

Solliciteer direct en stuur jouw cv en motivatie mee.

De vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Type Vacature
Intern nummer https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/gedragswetenschapper-enschede
Organisatie Pluryn
Locatie Almelo
Postcode 7602 PT
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Behandelcoördinator
Gedragskundige
Publicatiedatum 15-10-2021
Ingangsdatum per direct
Reageer voor 31-12-2021
Nummer 71958
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn