gedragswetenschapper
InteraktContour

Informatie

Ben jij psycholoog of orthopedagoog? En wil jij je expertise inzetten bij dé specialist op het gebied van niet-aangeboren hersenletsel? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Jouw rol


Als gedragswetenschapper ben je betrokken bij de screening en intake van nieuwe cliënten en lever je een bijdrage aan het opstellen van het zorgplan. Om een goed beeld te krijgen van de cliënt worden onderzoeken uitgevoerd en hiervan wordt verslag uitgebracht. De resultaten worden vervolgens in overleg met de cliënt, de naasten van cliënt en begeleiders gebruikt om doelen en de juiste begeleidingsstijl vast te stellen. Zo krijgen cliënten de ondersteuning en begeleiding die bij hun hulpvraag past. Het betrekken van het netwerk van de cliënt is hierbij essentieel. Je bent nauw betrokken bij complexe en urgente cliëntproblematiek en indien nodig zorg je voor de meest passende ondersteuning, begeleiding en het initiëren van behandeling van cliënten.

Een belangrijk onderdeel van je rol is het bevorderen van de kwaliteit van het begeleidingsproces. Je bespreekt met de zorgregisseurs (gedragsmatige) problemen die zich voordoen en draagt ideeën en werkbare oplossingen aan. Daar waar nodig coach je medewerkers bij de begeleiding van de cliënten. Ook ben je betrokken bij deskundigheidsbevordering. Hierbij kun je denken aan het geven van trainingen over ziektebeelden, competentiegericht begeleiden, het begeleiden van casuïstiekbesprekingen en het opstellen van gedragslijnen. Vanuit het belang van goede begeleiding van onze cliënten, zorg je voor goede contacten met diverse externe instanties, waaronder GGZ-instellingen.

Jouw werkplek


Het team gedragswetenschappers binnen InteraktContour bestaat uit 12 psychologen en een verpleegkundig adviseur verslaving en psychiatrie. Als gedragswetenschapper ben jij werkzaam op woonlocatie de Klokkenbelt (hier wonen 66 cliënten) en woonlocatie de Catharinahof (hier wonen 21 cliënten). Beide locaties zijn gevestigd in Almelo. Bovendien ben je verbonden als gedragswetenschapper aan de eenheid Maatschappelijke Ondersteuning (MO) van InteraktContour in deze regio.

Wat wij bieden

  • een jaarcontract voor 32 uur per week (met uitzicht op een vast contract)
  • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €3.374,- tot maximaal €4.905,- bruto per maand (FWG 60) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
  • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
  • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen

  • een afgeronde master gedragswetenschappen (zoals orthopedagogiek, klinische psychologie, ontwikkelingspsychologie of neuropsychologie)
  • ervaring in het ondersteunen van teams bij begeleiding van (complex) gedrag
  • ervaring met (indirecte) behandeling en multidisciplinair werken
  • je beschikt over rijbewijs B en eigen vervoer
  • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
InteraktContour, verder met hersenletsel

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Word jij onze nieuwe gedragswetenschapper?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met 22 augustus aanstaande.
Wil je meer weten over werken bij InteraktContour? Bekijk dan ook eens ons personeelsmagazine Jij & InteraktContour. Wil je eerst meer weten over deze functie? Bel dan met Máasja Verbraak-Ekelschot, teamleider gedragskundigen/GZ-psycholoog, op 06-13347473.

Bekijk hier meer informatie over InteraktContour

Bekijk ook onze overige vacatures

We werken met een kwetsbare groep cliënten. Voor hun veiligheid stellen wij het zeer op prijs als je gevaccineerd bent tegen Covid-19.

'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour
Postcode 8071 PA
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Orthopedagoog
Psycholoog
Psycholoog GZ
Psycholoog klinisch
Publicatiedatum 02-08-2022
Reageer voor 23-08-2022
Nummer 113000

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour