Gedragswetenschapper Jeugd Almelo
Pluryn

Waar doe jij het voor?

Ga jij de uitdaging aan om met ons de jeugdzorg verder te transformeren? 

Wij zoeken een ervaren gedragswetenschapper die als professional graag geprikkeld wordt om met zeer complexe vragen van onze jeugdigen en hun gezinssystemen aan de slag te gaan.

Je brengt je senioriteit mee waarmee je een steun bent voor je collega's als het gaat om complexe casuïstiek. Je bent een echte teamplayer en je bent ook in staat de inhoud te staven aan gezonde bedrijfsvoering samen met je duale partner. 

Wat mag je doen?

 • Als gedragswetenschapper ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke aansturing van je team en voor de individuele behandeltrajecten van de jongeren die onder jouw zorg vallen. In de aansturing van het team werk je samen met je bedrijfsmatige duaal partner.
 • Je voert start- en evaluatiegesprekken met de jongeren en hun systeem. Je mag psychodiagnostisch onderzoek verrichten en individuele en/of groepsbehandeling geven aan kinderen en jeugdigen. Ook draag je zorg voor het goed verlopen van de multidisciplinaire cliëntvergaderingen. 
 • Je bent mede verantwoordelijk voor beleidsontwikkeling, methodiekontwikkeling en deskundigheidsbevordering en we zien graag dat je meedenkt in het zichzelf steeds verbeterende jeugdzorgveld. 

Wat breng je mee?

 • De voorkeur gaat uit naar een geregistreerd orthopedagoog generalist. Gedragswetenschappers met ruime ervaring en eventueel bezig met registratie worden ook uitgenodigd te solliciteren.
 • Je hebt minimaal een op de functie afgestemde afgeronde academische opleiding (orthopedagogiek of (ontwikkelingspsychologie).
 • Je beschikt over een diagnostische registratie (NVO of NIP) of bent hiermee bezig.
 • Je hebt ruime werkervaring op het gebied van gedrags- en psychiatrische problematiek van kinderen en jeugdigen en hebt kennis van de gebruikelijke methodieken.
 • Je bent flexibel, enthousiast en positief en kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team.
 • Je bent in staat om een voorbeeldfunctie te vervullen en weet medewerkers te stimuleren en te motiveren.
 • Je bent stabiel, stressbestendig, creatief, beschikt over een goede zelfreflectie en hebt een natuurlijk overwicht.

 

 

 

 

 

Doelgroep en locatie

Op de locatie Almelo behandelen we jongeren binnen het open kader van de Jeugdzorg. Deze locatie is er bij uitstek voor jeugd met meervoudig complexe, weinig voorkomende ondersteuningsvragen, die beschikbaarheid van 7x24 uur specialistische ondersteuning nodig hebben. Voor hen creëren we een optimaal orthopedagogisch klimaat met zinnige en efficiënte ondersteuning op de juiste plek (zo thuis mogelijk) met aandacht voor de doorgaande lijn en gericht op normalisatie.

We passen de ondersteuning continu aan o.b.v. voortgang en voorkeur van cliënt (en zijn netwerk), waarin de nadruk ligt op maatwerk, kleinschaligheid, flexibiliteit en inzet van juiste expertise.

Arbeidsvoorwaarden

 • Pluryn biedt je de mogelijkheid om te werken in een vooruitstrevende en betrokken organisatie op een innovatief werkterrein.
 • We besteden veel aandacht aan het trainen en begeleiden van onze teams en aan de persoonlijke ontwikkeling en groei van onze medewerkers.
 • Pluryn volgt de cao Jeugdzorg en heeft een meerkeuze arbeidsvoorwaardensysteem.
 • Het salaris voor de functie gedragswetenschapper bedraagt maximaal €4.707,94 (schaal 11) gebaseerd op een fulltime dienstverband van 36 uur. Een ervaren en geregistreerd GZ-psycholoog of orthopedagoog generalist valt in schaal 12 (max. €5.215,43).
 • Ook een eindejaarsuitkering (13e maand) maakt deel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket.

Meer weten?

Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Iris Terhalle, directeur zorg en behandeling, via telefoon 06-28747725.

Andere vragen? Stuur een WhatsApp of bel, Andrea de Heer, recruiter, via 06-37374280

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Almelo
Postcode 7602 PT
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Jeugdzorg
Functie(s) orthopedagoog generalist
Publicatiedatum 26-11-2021
Reageer voor 31-01-2022
Ingangsdatum 26-11-2021
Nummer 73242
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn