Gedragswetenschapper
Senzor

Functieomschrijving

Ben jij de deskundige, ondernemende en creatieve collega die we zoeken?

Wie zijn wij?

Senzor is een jonge, vernieuwende zorgorganisatie en partner van Mediation praktijk Twente. Senzor is een zorgorganisatie met een unieke kijk op hulpverlening. We kijken naar het gehele systeem van een cliënt. We werken laagdrempelig en outreachend. Senzor werkt samen met een team van professionals vanuit kinder- en jeugdpsychiatrie, jeugdhulpverlening, bemiddelaars, mediators en advocatuur. Wij staan voor kwaliteit en deskundigheid en bieden zorg waarin er systemisch wordt gekeken naar iedere hulpvraag. We leveren maatwerk bij iedere hulpvraag die binnenkomt. We hebben ruime expertise op het gebied van het jonge kind, trauma, onderwijs-zorg, veiligheid en complexe gedragsproblemen. Daarnaast bestaat een groot deel van onze hulpverlening uit bemiddeling binnen complexe echtscheidingsproblematiek. Naast samenwerking met ouders en jeugdigen vinden wij samenwerken met andere organisaties erg belangrijk. Senzor heeft als doel een cliënt zo snel als mogelijk zorg onafhankelijk te maken. We zetten hulp in zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig.

Wie zoeken wij?

Om onze hulpverlening die wij bieden, nog meer te verstevigen zijn wij op zoek naar een gedragswetenschapper B. Een enthousiaste, kundige professional die buiten de gebaande paden kan en durft te denken. Iemand die zijn/haar kennis kan overdragen op onze cliënten en op ons team. Het betreft een solistische functie binnen teamverband.

Hoe ziet je werk eruit?

Je bent betrokken bij alle casuïstiek die bij Senzor binnen komt. Je denkt veelal mee bij de intake over de doelen en behandelplan. Bij de ene casus voer je, soms samen met de ambulant hulpverlener, gesprekken met het cliënt systeem, bij de andere casus denk je op de achtergrond mee. Je monitort alle casussen. Je bent coachend voor de ambulant verleners en denkt ook met hen mee in casuïstiek. Daarnaast verzorg je intervisie bijeenkomsten en draag je zorg voor werkbegeleiding.

Senzor is een groeiende organisatie waarbij kwaliteit van hulpverlening voorop staat. In dit kader adviseer je op beleid en methodieken. Veel hulpvragen die bij Senzor binnenkomen zijn complex en multiproblem. Jij bent in staat om met een systemische blik mee te denken.

 

Functie eisen

Onze ideale kandidaat

  • Je hebt een WO opleiding afgerond (orthopedagogiek, psychologie), bent BIG of SKJ geregistreerd, en je hebt ervaring in het verrichten van (psycho)diagnostiek ten behoeve van een juiste indicatiestelling. Daarnaast heb je al enige jaren ervaring in de (gezin en of jeugd)hulpverlening en kennis van- en ervaring met het werken met ouders in complexe echtscheidingsproblematiek. Aangezien we binnen Senzor met kwetsbare jonge gezinnen werken vanuit de IMH (Infant Mental Health) visie is enige kennis/ervaring op dit vlak wenselijk.
  • Je bent in staat om een meerzijdige partijdige en niet-veroordelende houding uit te dragen naar alle leden van het gezinssysteem. Je hebt ervaring met systemisch werken en je hebt kennis van de ontwikkelingspathologie van kinderen en jongeren en van transgenerationeel werken. Je bent bereid buiten de gebaande wegen te lopen en je werkt outreachend. Verder ben je in staat een inschatting te maken van de veiligheid binnen het gezin.
  • Goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden zijn een must, evenals flexibele inzetbaarheid (ook buiten kantoortijden) indien nodig. Tenslotte ben je in het bezit van rijbewijs en beschik je over een auto.
  • Ben je gemotiveerd voor een nieuwe uitdaging waarbij we samen werken om de (jeugd)hulp vernieuwend vorm te geven en transformeren en houd je ervan om te werken in een omgeving waarbij nog niet alles vastligt en er nog geen vaste kaders zijn en je mee kan helpen ontwikkelen, reageer dan snel!

Inschaling

Wat bieden wij?

  • Een functie in een interessante werkomgeving met een informele en collegiale sfeer en een team dat voor de doelgroep staat. We bieden arbeidsvoorwaarden conform de CAO Jeugdzorg:
  • Salariëring in schaal 11 CAO Jeugdzorg;
  • Pensioenvoorziening bij PFZW;
  • Goede secundaire voorwaarden;
  • Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

Bijzonderheden

Procedure

Wil je solliciteren of nog eerst wat meer informatie? Neem contact op met Manon Hofstede via:

Telefoon 06 21365791/ E-mail [email protected]

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Meer informatie over Senzor kun je vinden op www.senzor.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Senzor
Locatie Senzor Oldenzaal (werkgebied regio Twente
Postcode 7572BV
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Jeugdzorg
Functie(s) Gedragskundige
Publicatiedatum 22-06-2022
Reageer voor 15-09-2022
Ingangsdatum 01-09-2022
Nummer 111922
Doorsturen Bekijk PDF

Senzor

Senzor is een jonge, vernieuwende zorgorganisatie met een unieke kijk op hulpverlening aan kwetsbare gezinnen.

Wij hebben ruime expertise op het gebied van het jonge kind, trauma, onderwijs-zorg, veiligheid en gedragsproblemen. Daarnaast bestaat een groot deel van onze hulpverlening uit bemiddeling bij complexe echtscheidingsproblematiek.

Ons doel is onze cliënten zo snel mogelijk weer zorgonafhankelijk te maken. Of het nu gaat om ingewikkelde vraagstukken of kleinere uitdagingen: Senzor biedt hulp op maat en zorgt – samen met de cliënt – voor een duurzame oplossing.

Meer over Senzor