Gedragswetenschappers
Cosis

Introductie en uren

'Expertisecentrum Kind Jeugd Gezin' is op zoek naar Gedragswetenschappers ter vervanging van zwangerschap, voor 24 tot 32 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

Dat jouw focus als Gedragswetenschapper ligt op behandeling, advisering, beleidsontwikkeling, deskundigheidsbevordering en relatiebeheer. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het doen van (neuro)psychologisch onderzoek, analyseren van onderzoeksresultaten, adviseren van begeleiders, zowel individueel als in teamverband. Je bent een echte verbinder en toont daadkracht.

Je bent op afstand maar toch nauw betrokken bij de zorg rondom de cliënt en voert hierover ook gesprekken met het cliëntsysteem en met diverse in- en extern betrokkenen. Dit doe je samen met de persoonlijk begeleider. Dit is een doorlopend proces, dat wil zeggen dat je niet alleen acteert als er iets speelt, maar ook op de momenten dat er geen concrete vraag ligt, volg je de cliënt vanaf de zijlijn.

Je maakt de vertaalslag van de theorie en de onderzoeksresultaten naar de praktijk en bent in staat dit goed over te brengen. Daarbij kijk je verder dan alleen het gedrag van de cliënt. Je bent in staat om vanuit de menselijke behoefte van de cliënt, diens behoefte aan kwaliteit van leven, levensgeluk en levensvreugde naar problematiek te kijken en vanuit deze hulpvragen de behandeling van de cliënt te omschrijven dan wel vorm te geven. Naast samenwerken met de cliënt, werk je complementair samen met de leidinggevende van de locatie. Als hoofdbehandelaar ben je regievoerder in de behandeling.

Wat vragen we van je?

 • Je hebt de masteropleiding tot orthopedagoog of psycholoog afgerond aangevuld met aantoonbare ervaring met de doelgroep.
 • Aanvulling met GZ of OG specialisatie is gewenst, maar niet noodzakelijk.
 • Je hebt kennis van onderzoeksmethoden en gedragswetenschappelijke/zorginhoudelijke beleidsaspecten.
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
 • SKJ Registratie.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Dezelfde salarisschaal als je collega's gedragswetenschappers minimaal € 3.738,- en maximaal € 5.648,- volgens FWG 65 van de cao gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor de duur van de vervanging.
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet er toe!
 • Er zijn drie vacatures voor zwangerschapsvervanging. Een vacature in de regio Appingedam/ Groningen Noord en 2 vacatures voor de regio Meppel/ Hoogeveen.

Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer vóór donderdag 28 oktober 2021.

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Wilma Wieringa, Teamcoördinator, op telefoonnummer 06 571 803 74. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?

Breng een bezoek aan de website en lees meer over onze Expertisecentra KJG.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld. 

Type Vacature
Intern nummer 2021-2013
Organisatie Cosis
Locatie Cosis Expertisecentrum
Postcode 9735AD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Gedragskundige
Publicatiedatum 13-10-2021
Reageer voor 28-10-2021
Nummer 71826

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis