Geestelijk verzorger | Maartje Behandeling Twente
Zorggroep Sint Maarten

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek!

Wij bieden je:

 • een inspirerende baan in een organisatie vol enthousiaste collega’s
 • de kans om het verschil te maken in een bijzonder fase in het leven van anderen
 • volop mogelijkheden om je talent in te zetten

Deel jij het enthousiasme van je collega's? 

Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze bewoners en ambulante cliënten. Vanuit jouw vakgebied speel je hierin een belangrijke rol. Als geestelijk verzorger krijg je elke dag de kans om de veelal oudere cliënten en diens mantelzorgers te ondersteunen en begeleiden bij de levens- en zingevingsvragen van het bestaan. Daarnaast begeleid jij de cliënt bij verlieservaringen, rouw, het omgaan met een veranderende omgeving en hun ziekteproces en de daarbij toenemende afhankelijkheid. Je bent in staat om voor te gaan in vieringen, herdenkingsbijeenkomsten en activiteiten rondom religieuze feestdagen. Je werkt daarbij samen met andere hulpverleners, zorgteams en vrijwilligers. Ook onderhoud je contacten met de plaatselijke geloofsgemeenschappen.

Wij werken vanuit een visiedocument geestelijke verzorging binnen de zorggroep. Bij interesse in deze functie kan dit visiedocument worden opgevraagd bij 1 van de contactpersonen welke genoemd zijn onder het kopje ‘solliciteren’.

Leuk!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk.  Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

 

Hier staan we voor:

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit heb je in je mars:

 • Je beschikt over een relevante WO opleiding theologie, religiewetenschappen, humanistiek of geestelijke verzorging.
 • Je hebt ervaring in de begeleiding van de oudere medemens, in het bijzonder de psychogeriatrische zorg.
 • Je bent in staat om op een zichtbare manier aanwezig te zijn en je hebt goede sociale vaardigheden.
 • Je functioneert zowel als een zelfstandig geestelijk verzorger als in een team en je werkt nauw samen met andere disciplines.
 • Onze bewoners zijn overwegend katholiek, maar je hebt een open oecumenische instelling waarbij je ook aandacht hebt voor andere levensbeschouwingen.
 • Je bent vertrouwd met het verzorgen en uitvoeren van rituelen en vieringen.
 • Ervaring in het leiden van een moreel beraad is een pré of je bent bereid om de opleiding tot gespreksleider moreel beraad te volgen.

En dit hebben we voor jou in petto:

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Je functie is ingedeeld in FWG 65. Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen zoals:

 • aanmelding bij pensioenfonds PFZW
 • korting op meerdere zorgverzekeringen
 • meerkeuzesysteem voor aanvullende arbeidsvoorwaarden waarmee je met fiscaal voordeel producten kunt aanschaffen of contributies verrekenen zoals:
  • (elektrische) fiets
  • tablet of laptop
  • smartwatch
  • mobiele telefoon
  • cadeaubonnen Bol.com of Coolblue
  • contributie van je sportschool of sportvereniging
  • contributie vakbond

Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen.

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet solliciteer voor 15 juli a.s. via onderstaande button.

Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Joyce Huetink, geestelijk verzorger, via 06 – 20 84 53 89 of Mariëlle Schilderman, teamcoach behandeling via 06 – 33 56 73 38. Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze HRM-collega’s via 06-12083697.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 21 juli a.s.

Oh, en voordat we het vergeten...

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Type Vacature
Intern nummer MA-29
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Maartje Behandeling
Postcode 7581 BV
Stad Losser
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Joyce Huetink, geestelijk verzorger, via 06 – 20 84 53 89 of Mariëlle Schilderman, teamcoach behandeling via 06 – 33 56 73 38. Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze HRM-collega’s via 06-12083697
Functie(s) Geestelijk verzorgende
Publicatiedatum 23-06-2022
Reageer voor 15-07-2022
Ingangsdatum 23-06-2022
Nummer 111974

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten