GEESTELIJK VERZORGER
Liberein

Liefdevolle Geestelijke Verzorging

Vanuit onze visie op positieve gezondheid ondersteunen wij onze 1.300 cliënten, veelal ouderen, met liefdevolle zorg, ruimte voor eigenheid en uitstekende medische zorg. De Geestelijke Verzorgers begeleiden en bieden ondersteuning aan onze cliënten bij vragen rond levensbeschouwing en zingeving. Wij zoeken in 2021 een kandidaat voor de uitdagende functie van Geestelijk Verzorger, uren en startdatum in overleg.

Wat ga je doen?
Samen met collega’s schenk je aandacht aan de levensbeschouwelijke aspecten van de zorg- en dienstverlening aan de oudere (somatische, revalidatie en psychogeriatrische) cliënten. Tevens bied je persoonlijke begeleiding aan cliënten, zowel individueel als in groepsverband, op het gebied van levens- en zingevingsvragen. Daarnaast ga je voor in vieringen en herdenkingsbijeenkomsten. Je levert een actieve bijdrage aan het levensbeschouwelijke en morele klimaat binnen Liberein. Je staat samen met jouw team voor het welbevinden en de  gezondheid van onze cliënten. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk.

Wie zoeken we?
Je hebt een academische opleiding Theologie of Geestelijke Verzorging afgerond aangevuld met een training KPV (of vergelijkbaar) en je staat vermeld bij de Stichting Kwaliteitsregister Geestelijke Verzorging. Tevens beschik je over een oecumenische instelling en heb je een binding met het eigen kerkgenootschap (rooms-katholiek/protestant) of het Humanistisch Verbond.

Het werken in teamverband én multidisciplinair werken zijn voor jou geen probleem. Je beschikt over empathisch vermogen en goede sociale en communicatieve vaardigheden. Tevens heb je affiniteit met verpleeghuisbewoners en bewoners met een psychogeriatrische achtergrond en kennis van rituelen uit verschillende geloofstradities. Je bent in staat een bijdrage te leveren aan de ethische en levensbeschouwelijke meningsvorming in de zorgverlening. Tenslotte ben je in staat visie en beleid te ontwikkelen en te implementeren in de organisatie.

Wat bieden wij?
Een dienstverband voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar, met daarna de mogelijkheid tot een dienstverband voor onbepaalde tijd. Uren in overleg met een maximaal aantal uren van 24 uur gemiddeld per week.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT FWG schaal 65 (minimaal € 3.707,64 – maximaal € 5.584,67).

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?
Voor meer informatie over deze vacature of Liberein kun je contact opnemen met Anneke Peijnenborg, Geestelijk Verzorger, tel. 053-4826688.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 3 februari a.s.

Type Vacature
Intern nummer 2020-202
Organisatie Liberein
Locatie Diverse locaties Liberein
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Anneke Peijnenborg, Geestelijk Verzorger, tel. 053-4826688.
Functie(s) Geestelijk verzorgende
Publicatiedatum 28-12-2020
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 23-01-2021
Nummer 56805
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook – direct of indirect - gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan zo’n 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Meer over Liberein