Geestelijk verzorger
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

JIJ bent verantwoordelijk voor het verlenen van de geestelijke verzorging aan (relaties van) cliënten op het gebied van zingeving, ethiek en levensvragen met behulp van individuele en groepsgesprekken, vieringen, rituelen en symbolen. Daarbij houd je rekening met de levensovertuiging van de cliënt, familieleden en relaties. Als geestelijk verzorger werk je samen met de zorgteams. Daarnaast bied je ook ondersteuning aan medewerkers d.m.v. o.a. scholing en moreel beraad. Je draagt samen met je collega’s bij aan de beleidsontwikkeling met betrekking tot eigen vakgebied en cliëntenzorg, met als doel het optimaliseren van de kwaliteit van leven en het welzijnsgevoel van de cliënt. Met je collega’s ben je onderdeel van het behandelcentrum en lever je een bijdrage aan de geestelijke verzorging in de eerste lijn. Je speelt bovendien een belangrijke rol in de begeleiding van de laatste fase van het leven van onze cliënten en de daarbij horende vraagstukken.

Functie eisen

WIJ vragen van jou dat je een afgeronde WO opleiding hebt (Theologie, Humanistiek of Religiewetenschappen) met als specialisatie Geestelijke Verzorging. Je hebt vanuit je eigen levensbeschouwing  een open instelling met een brede kijk op diverse levensovertuigingen en kerkelijke/religieuze tradities. Je bent lid van de beroepsvereniging VGVZ en van het kwaliteitsregister SKGV. Wij verwachten van je dat je een actieve bijdrage kunt leveren aan de vakgroep geestelijke verzorging. Je bent op de hoogte van recente ontwikkelingen in het vakgebied. Je bent een sterke persoonlijkheid, flexibel, enthousiast en ambitieus. Je kunt zelfstandig werken goed combineren met werken in multidisciplinair verband. Je hebt ervaring in de ouderenzorg en hebt affiniteit met onze doelgroepen. Je communiceert op heldere en transparante wijze en kunt uitstekend schriftelijk rapporteren. Je streeft continu naar optimalisatie van jouw kennis en kunde. Je beschikt over tact en inlevingsvermogen en bent flexibel inzetbaar. Daarnaast ben je in het bezit van een auto.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom je onze regio versterken? Wij bieden jou een contract voor 28 uur per week. Past dit jou niet? Solliciteer dan alsnog want we komen graag met je in contact om de diverse mogelijkheden te bespreken. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring, conform de CAO in  FWG 60 (min. €3.088,06 – max. €4.583,96 o.b.v. 36 uur p.w.)

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom bieden wij:

  • Een open werksfeer;
  • Veel ruimte voor eigen initiatief;
  • Een team met leuke collega’s;
  • 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering;
  • Prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, korting op diverse sportscholen, deelname aan een collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen.

Bijzonderheden

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie vind je op onze website: www.margaklompe.nl


Heb je vragen?
Voor vragen kun je terecht bij Lotte Kleijn, geestelijk verzorger Marga Klompé tel. 06-18083499

Voor vragen rondom de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling HR via 0544-47 41 00.

Interesse in deze functie?
Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor vrijdag 21 februari a.s. via onderstaande sollicitatiebutton. Bij aanmelding van geschikte kandidaten zullen we tijdens de procedure met de betreffende kandidaat in gesprek gaan.

Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

 

Type Vacature
Intern nummer 2020-020
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie De Molenberg
Postcode 7141AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 03-02-2020
Reageer voor 21-02-2020
Ingangsdatum 03-02-2020
Nummer 51120

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)