Geestelijk verzorger (tijdelijk wegens ziektevervanging)
Azora

Functieomschrijving

Zo maak jij het verschil

Als geestelijk verzorger ben je er voor alle bewoners en hun familie. Je sluit aan bij de geloofs- en levensovertuiging van de bewoners en begeleidt hen in individuele en groepsgesprekken. Je gaat voor in vieringen en ondersteunt tevens medewerkers en vrijwilligers in de zorgverlening. Gevraagd en ongevraagd adviseer je het management rondom bewonerszorg en ethische vraagstukken. Je werkt in deze functie op 3 verschillende locaties. 

Functie eisen

Zo ben jij

Je beschikt over een afgeronde opleiding theologie of geestelijke verzorging op hbo/academisch niveau. Je hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring met somatische, psychogeriatrische en psychiatrische problematiek. Je beschikt over vaardigheden om bewoners nabij te zijn met gebruikmaking van rituelen uit verschillende (geloofs)tradities. Je hebt kennis van en kunt omgaan met verschillende levensbeschouwelijke visies en je hebt een oecumenische instelling. Je kunt zowel zelfstandig als in multidisciplinair verband werken. Je hebt een flexibele en collegiale werkhouding.Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent in staat visie en beleid te ontwikkelen en te implementeren. Je bent lid van de VGVZ of heeft de bereidheid dit te worden. Verder voldoe je aan de eisen om je in te kunnen schrijven in het beroepsregister van de SKGV.

Inschaling

Zo maken wij het verschil

ij geloven dat als jij tevreden bent, onze cliënten de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om. We zijn er dan ook trots op dat we zijn uitgeroepen tot de Beste Werkgever van Gelderland 2018-2019. Als geestelijk verzorger kun jij bij Azora rekenen op:
*Een brutomaandsalaris conform cao VVT in FWG 65.
*Stabiliteit: we zijn een gezonde werkgever, het gaat goed met ons.
*Het Vitaliteitsprogramma ‘Azora gaat gezond’.
*8,33% eindejaarsuitkering.
*Een reiskostenvergoeding.
*Studie- en opleidingsmogelijkheden.
*50% werkgeversbijdrage voor je pensioen (Pensioenfonds Zorg en Welzijn).
*8% vakantiegeld.
*De mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering (WIA-verzekering).

Bijzonderheden

Zo maken wij samen het verschil

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen over deze vacature? Stel deze aan:
Guus van den Munckhof, geestelijk verzorger via 06-51152632 of g.munckhof@azora.nl

Kun je niet wachten om al die verschillende cliënten te ontmoeten? Klik dan nu op de link https://www.werkenbijazora.nl/vacatures/geestelijk-verzorger-tijdelijk-wegens-vervanging-wegens-ziekte/  en solliciteer op de vacature geestelijk verzorger bij Azora. 

Type Vacature
Intern nummer 20200020
Organisatie Azora
Locatie Azora
Postcode 7061 AP
Stad Terborg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd Part time
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij ziekte
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Geestelijk verzorgende
Publicatiedatum 05-02-2020
Ingangsdatum per direct
Reageer voor 31-03-2020
Nummer 51174

Azora

Hoe Azora ben jij? Wij zijn niet zomaar een zorgorganisatie. Wij zijn Achterhoekers, voor wie ‘noaberschap’ geen loze kreet is, maar heel concreet betekent dat we voor elkaar zorgen. Mede daarom zijn wij de beste werkgever van Gelderland. Omdat het een feestje is om bij Azora te werken. Of, beter gezegd, om deel uit te maken van Azora, om zelf ook een beetje Azora te zijn. Met betrokken en enthousiaste collega’s, die écht geïnteresseerd zijn in wie jij bent. Jij blij, wij blij 1700 collega’s. Zoveel mensen doen dagelijks hun uiterste best om het onze cliënten naar de zin te maken. Om de beste zorg te bieden. Op maat. En om bij te dragen aan de grootst mogelijke kwaliteit van leven. En dat doen ze met veel invloed op hun dagelijkse werkzaamheden. Want als jij bij ons werkt, heb je invloed op je rooster, op welke dagen en tijden je werkt. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, bij te scholen en om nog beter te worden dan dat je al bent. Zonder jou en je collega’s bestaat Azora niet. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat jij blij, fit en uitstekend opgeleid bent. Je kan meedoen met het vitaliteitsprogramma en alleen of met je collega’s gaan hardlopen, fitnessen en volleyballen. Een cursus mindfulness volgen, of een kookworkshop ‘gezond en lekker koken’. Kortom, jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Beste werkgever van Gelderland Dus, nog even samengevat, de pluspunten van werken bij Azora: • Invloed op je rooster. • Ruime opleidingsmogelijkheden. • Mogelijkheid om mee te doen aan vitaliteitsprogramma. • Leuke, enthousiaste, betrokken collega’s. • Uitdagend werk, waar je trots op mag zijn. • Tijd voor je cliënten, zodat je ook aan hun emotionele en sociale behoeften toekomt. • Werken met moderne middelen, volgens de nieuwste inzichten.

Meer over Azora