Gespecialiseerd medewerker Welzijn Angeli Custodes Raalte
ZGR

Voor de locatie Angeli Custodes voor de dagbesteding Boerderij zijn wij op zoek naar een:

Gespecialiseerd medewerker Welzijn

Welzijn voorop!

Dat is de visie van ZGR. Als onze cliënt zich prettig voelt, lekker in het vel zit en geluksmomenten ervaart, dan heeft dat een positieve uitwerking op de lichamelijke gezondheid. Als medewerker welzijn ben jij een drijvende kracht achter deze visie. Jouw functie omvat zoveel meer dan enkel het organiseren van activiteiten. Jij verdiept je in de levensverhalen van onze cliënten zodat we zoveel als mogelijk aansluiten op de persoonlijke wensen en behoeften die er leven.

Welkom

We willen dat onze cliënten zich welkom en veilig voelen. Al onze medewerkers welzijn zijn daarom getraind in de brein omgevingsmethodiek. Deze methodiek helpt ons om te kijken welke invloed wij en onze omgeving hebben op het welzijn van onze cliënten. Jij zorgt voor een warme en gezellige sfeer en biedt veiligheid en structuur. Je organiseert activiteiten; soms in groepsverband en soms gericht op een individuele cliënt. Dit alles in nauwe samenwerking met vrijwilligers, waarbij je oog hebt voor hun kwaliteiten en hen ook de aandacht geeft die zij verdienen.

Ouder worden is sowieso niet gemakkelijk. Dementie maakt het nog complexer en zorgt soms voor onbegrepen gedrag. Jij laat je daardoor niet uit het veld slaan. Jij zoekt naar wegen om dit op een positieve manier om te buigen. Als het nodig is, schakel je deskundigheid van een ander in.  Bij dementie zit het geluk in kleine dingen. Elke dag opnieuw span jij je in om deze kleine geluksmomenten te creëren.

Ben jij onze "gelukszoeker"?

De persoon die wij zoeken is/heeft:

  • een diploma op mbo-niveau 4 richting op het gebied van welzijn of activiteitenbegeleiding (bijvoorbeeld SPW of MMZ)
  • affiniteit en/of ervaring met de doelgroep psychogeriatrie
  • inlevend vermogen in de wereld van dementie
  • een creatieve duizendpoot, sociaal en houdt zo nu en dan van “een beetje gekkigheid”
  • bij voorkeur woonachtig in het hart van Salland.

Gelukszoeker: een persoon die actief op zoek gaat naar de kleine dingen die geluk brengen in het leven van onze cliënt.

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende, leuke en uitdagende baan in een plezierige, informele en ondernemende organisatie met korte lijnen. Het betreft een contract voor in eerste instantie 1 jaar met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.

Het salaris is conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal €2.870,58 (functiegroep 40) bruto per maand bij een volledige werkweek, aangevuld met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en korting op diverse verzekeringen. Ook betalen wij de premie van een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou.

Solliciteren kan tot en met 27 december 2019. 

Solliciteren kan uitsluitend via de button "solliciteren". Reacties ontvangen via e-mail zullen wij niet in behandeling nemen.

 

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR Angeli Custodes in Raalte
Postcode 8101AP
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Diny Walraven, gespecialiseerd medewerker welzijn. d.walraven@zgr.nl.
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Publicatiedatum 12-11-2019
Ingangsdatum Z.s.m.
Reageer voor 27-12-2019
Nummer 49499
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

“Je ziet aan mijn moeder dat ze zich thuis voelt. Wij worden als familie proactief betrokken bij de zorg voor onze moeder. Dat vind ik heel prettig. Wij weten precies wat mijn moeder bezighoudt.” Wie zijn wij? ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie. Onze medewerkers bieden vanuit elke vraag aandacht, een luisterend oor, helpende handen en deskundige zorg. Ze zijn betrokken, deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Onze dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg is zo flexibel dat iedere cliënt die ervaart als maatwerk.

Meer over ZGR