Gespecialiseerd Thuisbegeleider/ Teamconsulent, 24 uur
Carintreggeland

Functieomschrijving

Help jij anderen graag bij het verbeteren of stabiliseren van de thuissituatie?
Vind jij het belangrijk dat een cliënt zelf de regie op zijn eigen leven houdt?
Zou jij graag een coachende en coördinerende rol willen?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons Team!

Jij helpt onze cliënten bij problemen in de thuissituatie door een combinatie van “handen uit de mouwen” en het voeren van gesprekken. Je komt bij de cliënt aan huis maar gaat indien nodig ook mee naar externe instanties om de cliënt in zijn contacten te ondersteunen. Jij biedt begeleiding aan diverse cliëntgroepen (psychiatrie, ouderen, jeugd, opvoedondersteuning) allemaal met een verschillende hulpvraag. Afhankelijk van de situatie kan de begeleiding tijdelijk van aard zijn, maar ook voor een langere periode worden ingezet.
Naast bovengenoemde taken houd jij je intensief bezig met de vakinhoudelijke ontwikkeling van het team (10 tot 14 medewerkers), heb jij een coördinerende rol binnen de werkprocessen en beheer je de meer bedrijfsmatige kant van het werk (zoals het bewaken van de teambudgetten, accorderen van roosters etc.) Jij bent een echte verbinder en door jouw stijl van werken weet je structuur te brengen en tijdig resultaten te leveren in een dynamische werkomgeving.

De standplaats is Oldenzaal of Losser/Overdinkel.

Wie zijn wij?
Wij verlenen binnen Carintreggeland professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, binnen door de gemeente vastgestelde resultaten, het is zijn leven tenslotte. We bieden persoonlijke zorg vanuit de wensen en behoeften van onze cliënten. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! Je hebt bij Carintreggeland niet alleen een baan, maar een loopbaan! Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig. Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • HBO werk- en denkniveau, gediplomeerd op kwalificatieniveau 4 of 5 (Maatschappelijke zorg, agogisch werk, social work, SPH)
 • Ervaren in het begeleiden van cliënten met allerhande problematiek
 • Goede coachende vaardigheden
 • Zelfstandig, doortastend en klantgericht
 • Analytisch, flexibel, initiatiefrijk en creatief
 • Je kunt doelgericht werken in een hectische omgeving

Je vindt bij ons

 • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf
 • Een baan met 'never a dull moment'
 • Professioneel en leuk team
 • Goede ontwikkelingsmogelijkheden op zowel persoonlijk als professioneel niveau
 • Salaris conform CAO VVT FWG 50; maximaal € 3.707,64 bruto per maand bij een full time dienstverband
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-234
Organisatie Carintreggeland
Locatie Oldenzaal, wijkverpleging
Postcode 7572BV
Stad Oldenzaal
Werkveld Welzijn
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Dianne Noordink, telefoon 06 5190 0037.
Functie(s) Agogisch hulpverlener
Gezinshulpverlener
Jeugdzorgwerker
Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Publicatiedatum 13-11-2020
Reageer voor 15-12-2020
Nummer 55977

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland