Gezinscoach ambulant Leger des Heils IJsselland
Leger des Heils regio Noordoost

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Als afgestudeerde HBO Bachelor met SKJ-registratie, zet jij je in voor de maatschappij. Met passie en plezier wil jij er zijn voor ónze jongeren en gezinnen. Want de jeugd heeft de toekomst en daar moeten we goed op passen.
Binnen het Leger des Heils zijn er voldoende mogelijkheden. Had je dat ooit gedacht?
Zo kennen we functies als pleegzorgbegeleiders, jeugdhuismedewerkers, jeugdcoaches, crisismedewerkers en ambulante gezinscoaches.
Voor de regio Ijsselland zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die als gezinscoach het ambulante team gaat versterken.

Geen dag is gelijk, beloofd! Als gezinscoach werk je met een aantal vaste gezinnen in je caseload. Dat kinderen veilig en gezond moeten opgroeien, daar is iedereen het over eens. Maar soms spelen er zaken in het gezin dat dat niet altijd lukt.
Met het gezin (en ketenpartners) probeer je stappen te maken, waarbij de veiligheid van het kind altijd centraal staat. Je helpt sociale vaardigheden te ontwikkelen en stelt samen met het gezin haalbare doelen op.
De functie van gezinscoach kent verschillende rollen: praktisch, overstijgend, coördinerend, en activerend. Een uitdagende zelfstandige en flexibele job!


Bij ons kies je niet voor een vacature, maar voor een loopbaan en gaan we kijken waar jij energie van krijgt. We denken graag in mogelijkheden voor onze jongeren, maar ook in mogelijkheden voor jou.
Waar jij je in wilt ontwikkelen zodat je als zorgprofessional elke dag met plezier naar je werk gaat.
Of je nu al een aantal jaren meeloopt of starter bent op de arbeidsmarkt, dit kan je volgende stap zijn!
Start óf vervolg je loopbaan morgen bij ons!

Functie eisen

 • Een afgeronde Hbo-opleiding (bachelor) MWD, SPH, Social Work of Pedagogiek
 • Een SKJ-registratie, of de bereidheid en mogelijkheden hebben om je te laten registreren.
 • Minimaal 24 uur per week beschikbaar  
 • Eigen vervoer (rijbewijs)

Bij het invullen van je sollicitatie zal worden gevraagd naar je christelijke levensovertuiging en hoe je deze vorm geeft in het dagelijks leven. Wil je hier meer over lezen? Kijk op legerdesheils.nl/identiteit.
 

Inschaling

 • Een jaarcontract van 24,28, 32 of 36 uur per week, voor de duur van een jaar. Na dat jaar hopen we dat om te zetten naar een vast dienstverband.
 • Een marktconform salaris, volgens CAO Sociaal Werk. (Max 3961,- bruto op basis van een 36-urige werkweek) Inschaling is afhankelijk van opleiding, werkervaring en afdeling waar je komt te werken)
 • Een 13e maand
 • Loopbaanbudget, voor je eigen ontwikkeling
 • Verlof en vitaliteitsuren, en een tal van andere regelingen zoals collectieve zorgverzekering, fietsplan, reiskostenvergoeding, regeling voor thuiswerken.
 • Cursussen en Trainingen via de Leger des Heils Academy.
 • Een toffe werkplek waar collega’s elkaar inspireren, scherp houden en plezier maken met elkaar.

Bijzonderheden

Ben jij SKJ geregistreerd of kun jij je laten registeren? Dan komen wij graag met je in contact.
Solliciteer vandaag nog en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Je kunt via de website reageren.

Heb je functie-inhoudelijke vragen? Deze kun je stellen aan de teammanager, Steven Wijnholds op 06-51880879

Wanneer je vragen hebt over de procedure kun je Marjolein de Groot, recruiter, een mail sturen op: [email protected]


Acquisitie? Nee , bedankt!

Type Vacature
Organisatie Leger des Heils regio Noordoost
Locatie Ambulante Zorg IJsselland
Postcode 8025 AL
Stad Zwolle
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO CAO Sociaal Werk
Externe url Bekijk
Functie(s) Ambulant Hulpverlener
Jeugdzorgwerker
Publicatiedatum 17-06-2022
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 08-07-2022
Nummer 111850

Leger des Heils regio Noordoost

Afdelingsinformatie ‘10’ voor Toekomst: Met haar programma '10' voor Toekomst richt Leger des Heils Overijssel zich op gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 18 jaar. De gezinnen kampen met veel problemen, waardoor ze hun zelfstandigheid dreigen kwijt te raken. Vaak gaat het om zelfstandigheid op het gebied van wonen en/of de opvoeding van kinderen. De langdurige, intensieve, praktische hulp en begeleiding bestaat uit het aanbieden van een programma van ambulante zorg, gericht op aspecten van het dagelijks leven. De naam ‘10’ voor Toekomst verwijst enerzijds naar de 10 aspecten waarop de ondersteuning en begeleiding zich richt (bijvoorbeeld huishouding, budgetbeheer, zelfzorg, opvoeding, manier van daginvulling, sociaal netwerk) en anderzijds naar een goede toekomst, een toekomst met een 10. Er is aandacht voor specifieke psychische of verslavingsproblemen. Afdelingsinformatie Begeleid Wonen: De afdeling Begeleid Wonen biedt langdurige en zo nodig intensieve, praktische begeleiding aan cliënten en eventueel gezinnen die worden bedreigd in hun zelfstandigheid. De begeleiding richt zich op aspecten van het dagelijks leven, zoals de huishouding, de zelfverzorging, algemene ontwikkeling, budgetbeheer, dag invulling, met aandacht voor specifieke psychische en/of verslavingsproblemen en het sociaal netwerk.

Meer over Leger des Heils regio Noordoost