Gezinscoach
Cosis

Introductie en uren

Het team van 'Gezinsontwikkeling Drenthe (regio Meppel-Steenwijkerwold)' is op zoek naar een Gezinscoach voor 24 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

Dat je als Gezinscoach meewerkt aan een verbetering van de thuissituatie, je coördineert de intensieve (pedagogische) begeleiding en behandelt en begeleid gezinnen wanneer er sprake is van een verstandelijke of psychische beperking volgens het opgestelde behandelplan. Binnen de gestelde kaders creëer je een veilige leefomgeving thuis, verbetering van de opvoeding en bevordering van de zelfredzaamheid. Hierin zoek je de gezinnen ook thuis op, je bent actief betrokken bij de behandeling op het expertisecentrum en waar mogelijk help je mee aan de overstap naar bijzonder onderwijs. Het is belangrijk dat schooluitval wordt voorkomen. Je maakt gebruik van specialistische methodes en past deze toe. Samen met betrokken (in- en externe) zorgverleners ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het ondersteuningsplan van het kind. Bij de uitvoering van de werkzaamheden kan je functionele aanwijzingen krijgen van de teamcoördinator en/of de gedragskundige.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op hbo-niveau, aangevuld met SVV en IAG-scholing.
 • We werken binnen de gezinnen met oplossingsgerichte benadering, enige kennis en ervaring hierin of bereid zijn dit te leren door middel van trainingen.
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.
 • SKJ-registratie.
 • Een rijbewijs/auto.
 • Flexibele instelling in verband met onregelmatigheid.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Dezelfde salarisschaal als je collega's Gezinscoach minimaal € 2.501,- en maximaal € 3.738,- volgens FWG 50 van de cao-gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer vóór maandag 6 december 2021. De gesprekken vinden plaats in week 50.

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Marjon van Blanken-Roffel, Teamcoördinator op telefoonnummer 06 830 57 172. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?

Breng een bezoek aan de website van locatie Gezinsontwikkeling Drenthe.

Op deze locatie komen meerdere cliëntprofielen voor, namelijk Dylan en Samira. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan hier!

Type Vacature
Intern nummer 2021-2071
Organisatie Cosis
Locatie Gezinsontwikkeling Drenthe
Postcode 9405 HX
Stad Assen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Gezinshulpverlener
Publicatiedatum 25-11-2021
Reageer voor 06-12-2021
Nummer 73206