Gezinshuisouder Oost-Nederland
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Weet jij dat het voor mij fijner is om in een gezinssituatie op te groeien? Snap jij dat ik ook mijn ouders mis? Zul je naast me staan, ook als het moeilijk wordt?"

Waar ga je werken?
's Heeren Loo wil graag kinderen in een vertrouwde en huiselijke omgeving laten opgroeien. In Oost Nederland zijn wij nog op zoek naar gezinnen! Woon je in de omgeving van Zwolle, Deventer, Elburg, Vaassen, Voorst, Almelo, Hengelo, Enschede of Doetinchem? Heb jij in jouw huis en hart nog ruimte om kinderen een stabiele thuisomgeving te bieden? Dan zou een gezinshuis iets voor jou kunnen zijn. In je eigen huis ondersteun je één of meerdere gezinshuiskinderen. Zij wonen permanent of in deeltijd bij jullie in. Als gezinshuisouder is wie je bent en hoe jullie de dingen thuis organiseren, de kracht van jullie gezinshuis.

Wie ga je helpen?
Niet voor alle kinderen is het vanzelfsprekend dat ze thuis opgroeien. De problematiek en de dynamiek van het kind of leden van het gezin, zorgen er soms voor dat uithuisplaatsing nodig is. De leeftijd en ondersteuningsvraag variëren dus heel erg. Voorop staat dat deze kinderen professionele begeleiding nodig hebben en dat een thuissituatie voor hen het fijnst is. Samen met jou en jouw gezin gaan we op zoek naar een goede match.

Hoe ga je helpen?
Door het bieden van een stabiele leefomgeving kun je een kind een veilig basis geven. Dit doe je door het kind mee te laten draaien in jullie gezinsstructuur en de professionele begeleiding te bieden die nodig is. Je wordt hierin ondersteund door de manager en onze collega's van Advisium. Hierbij kun je denken aan een orthopedagoog die meekijkt naar de vragen van het kind, of de systeemtherapeut die meekijkt naar de samenwerking met het netwerk van het kind. Zo krijg je alle ruimte om je werk op jouw manier te doen, maar wel met voldoende begeleiding vanuit 's Heeren Loo.

Dit bieden wij
 • Het aantal uren dienstverband hangt af de zorgintensiteit van de kinderen die worden opgevangen.
 • Praktische en pedagogische ondersteuning door een vast begeleidingsteam vanuit 's Heeren Loo.
 • 3 weken vakantie per jaar en een vrij weekend per maand. We vinden het belangrijk dat je ook nog tijd en ruimte hebt met je eigen gezin. Vrije dagen mag je in samen met manager en gedragswetenschapper inplannen.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.381,- en maximaal € 3.452,- (FWG 45) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en een vakantietoeslag van 8%.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij
We willen vooral in gesprek met jou/jullie. Wat vinden wij belangrijk voor toekomstige gezinsouder(s):
 • Een van jullie heeft een zorggerelateerd mbo diploma op minimaal niveau 4.
 • De bereidheid om de ondersteuning van de kinderen / jongeren te combineren met het eigen (gezins)leven en te zorgen voor een goede, warme sfeer in huis.
 • Jij bent/jullie zijn daadkrachtig, doorzetter(s), hebben vermogen tot zelfreflectie en een gezonde dosis humor.
 • Jij zorgt/jullie zorgen voor rust, evenwicht en stabiliteit in een thuissituatie.
 • Je werkt/jullie werken vanuit een systemische benadering die is gericht op samenwerken. De biologische ouders worden op een natuurlijke wijze betrokken bij de zorg voor hun kind.
Sollicitatieprocedure
Wil je meer weten over deze vacature en/ of het werken bij 's Heeren Loo dan komen we graag met je in contact. Je bent welkom om een kennismakingsafspraak in onze agenda's te plannen. We hebben hiervoor een aantal mogelijkheden. Je kunt hier een belafspraak inplannen. Je mag natuurlijk je ook je contact gegevens achterlaten dan nemen wij contact met je op.

Je mag ook contact opnemen met met Marije van Kleeff (manager zorg), via telefoonnummer: 06 - 11 35 56 10.

Wil je graag weten wat het inhoud om als gezinsouder te werken? Kijk dan op https://www.sheerenloo.nl/werken-bij/gezinshuis.

Heb je vragen over werken bij 's Heeren Loo? Bijvoorbeeld over hoe jouw sollicitatieproces verloopt, of welke vacature het best bij je past? Iedere maandag van 12:00 tot 12:30 uur helpen onze recruiters je verder door alle vragen te beantwoorden in de livechat op Facebook.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Postcode 7413 AP
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Gezinshuisouders
Publicatiedatum 02-09-2022
Reageer voor 02-09-2023
Nummer 113702

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland