Gezinshuisouders Hardenberg
Ambiq

Werken als gezinshuisouders 

Als gezinshuisouders heb je een van de meest bijzondere functies binnen de zorg. Je komt namelijk te wonen in onze woning van Ambiq in Hardenberg en vangt jongeren (tussen 4-18 jaar) op. Deze jongeren worden onderdeel van jouw (eventuele) eigen gezin. Hierdoor bieden jullie ze een zo gewoon mogelijk leven. Je bent verantwoordelijk voor de behandeling, opvoeding, begeleiding en verzorging van de jongeren. Vanzelfsprekend doe je dit niet alleen en krijg je hulp van een ambulant hulpverlener en een gedragswetenschapper. Zij zijn letterlijk dichtbij, omdat in Hardenberg een steunpunt van Ambiq is. Daarnaast heb je in de woning naast jullie collega gezinshuisouders, zodat je altijd kan overleggen als je ergens tegenaan loopt. Daarnaast krijg je hulp met huishoudelijke taken zoals de was en schoonmaken.

De woning bevindt zich in een woonwijk van Hardenberg. Dit zijn oorspronkelijk 3 woningen waar er 1 van is gemaakt. Het is volledig ingericht door Ambiq, maar je mag hier zeker je eigen sfeer in aanbrengen en eigen meubels meenemen, als jullie dit wensen.

Eenmaal in de 4 weken heb je een weekend vrij en hoef je niet voor de jongeren te zorgen. Daarnaast heb je uiteraard recht op vakantie-uren zoals iedere andere medewerker.  

Dit neem je mee:

Als stel staan jullie beide achter deze keuze. Minimaal een van jullie is pedagogisch opgeleid op mbo- of hbo-niveau. Je hebt ervaring in het omgaan met jongeren met lvb en bijkomende problematiek. Je vindt het belangrijk om jongeren zorg te bieden in een gezinssituatie en betrekt hen dan ook in het dagelijkse leven. Je hebt een flexibele werkhouding en weet werk- en privé te scheiden, maar ook samen te voegen.  

Wat krijg je van ons?

Jullie krijgen allebei een arbeidsovereenkomst bij Ambiq voor 36 uur per week.  

Daarnaast ontvang je beide:  

  • Een salaris conform FWG 45 van de cao Gehandicaptenzorg (minimaal € 2.381,- en maximaal € 3.452,- bruto op basis van 36 uur per week). 
  • Een contract voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Liever direct onbepaalde tijd? Laat het ons weten en we kijken of dit mogelijk is. 
  • Een woning van Ambiq in het mooie en gezellige Hardenberg.
  • Goede ondersteuning van de clustermanager, gedragswetenschapper, ambulant hulpverlener en huishoudelijk medewerker.
  • Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan en diverse kortingen.  

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan via onze website. Het kan natuurlijk zijn dat je eerst nog vragen hebt. Hiervoor kan je contact opnemen met Henny Blokzijl, clustermanager, via 06-10023277. 

 

Werk je liever als zelfstandig Gezinshuisouder in plaats van loondienst? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Type Vacature
Intern nummer 202208111
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, regio Noord/Midden Hardenberg e.o.
Postcode 7772CC
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Mevrouw Henny Blokzijl (clustermanager), tel.: 088 - 777 60 00. Algemene informatie over Ambiq kunt u vinden via ww.ambiq.nl
Functie(s) Gezinshulpverlener
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 11-08-2022
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 31-10-2022
Nummer 113246
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq