GEZINSHULPVERLENERS
Ambiq

Functieomschrijving

In verband met uitbreiding van het team zijn wij per per direct op zoek een gezinshulpverlener (ambulant hulpverlener A).

Van de gezinshulpverlener wordt verwacht dat hij/zij in het bezit is van een HBO diploma met IAG en zal voornamelijk zelfstandig werkzaam zijn.

Ben jij een gedreven professional die ervaring heeft met cliënten met LVB en meervoudige en complexe problematiek?

Ambiq is specialist op het gebied van LVB en biedt ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. Binnen Ambiq wordt een compleet pakket aan zorgvormen aangeboden waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen aangeboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. De werkzaamheden worden verricht vanuit de ambulante poli. De poli biedt multidisciplinair hulp aan licht verstandelijk beperkte kinderen, jongeren en jongvolwassenen die kampen met trauma gerelateerde problemen en seksuele gedragsproblemen.

Je bent als gezinshulpverlener onderdeel van een team ambulant hulpverleners, gezinshulpverleners, therapeuten en een gedragswetenschapper die samen uitvoering geven aan het plan van de cliënt waarbij de ambulant hulpverlener/gezinshulpverlener de praktische ondersteuning voor zijn/haar rekening neemt.

Je rapporteert accuraat en signaleert mogelijke knelpunten en eventuele aanpassingen voor het behandelplan. Als gezinshulpverlener werk je per week wisselende uren, afhankelijk van de zorgvragen van de cliënt en het systeem.

Functie eisen

Wij zoeken voor een collega met werkervaring in het werken in een ambulante zorgvorm en met de doelgroep van Ambiq.

Daarnaast verwachten wij dat je:
- Stevig in je schoenen staat;
- Zelfstandig kunt werken;
- Flexibel bent;
- Beschikt over zelf reflecterend vermogen;
- Een energieke teamspeler bent, gericht op resultaat;
- Beschikt over doorzettingsvermogen en empathisch vermogen, klantgericht en probleemoplossend;
- Sterk bent, en werkt vanuit gemeenschappelijke verantwoordelijkheid;
- Afgeronde relevante HBO opleiding;
- Geregistreerd in het SKJ register, of de mogelijkheid hebben om je te registreren in het SKJ register;
- Een afgeronde IAG-opleiding is een pré;

Daarnaast beschik je over goede behandelings- en rapportagevaardigheden en kun je binnen de kaders van het multidisciplinair behandelplan zelfstandig werken. Je kunt omgaan met weerstanden en conflicten en je bent in staat de cliënt en haar systeem te motiveren.

Het werkgebied zal de regio Twente

Inschaling

Confom CAO Gehandicaptenzorg in salarisschaal 50

Bijzonderheden

- Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

- Jouw standplaats is regio Twente

 

Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen en een aantrekkelijk scholingsaanbod (BHV, Oplossingsgericht werken, Systeemgericht werken en Weerbaarheid & bejegening).

Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Daarnaast doen wij een referentiecheck. 

Type Vacature
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, regio Twente/Achterhoek
Postcode 7555SK
Stad Hengelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw S. Prijs bereikbaar via s.prijs@ambiq.nl (clustermanager) of mevrouw K. Braun bereikbaar via k.braun@ambiq.nl (clustermanager) of via 088 7776000. Algemene informatie over Ambiq: www.ambiq.nl
Functie(s) begeleider ambulant
Gezinshulpverlener
Publicatiedatum 09-10-2020
Ingangsdatum Per direct
Reageer voor 16-11-2020
Nummer 55288
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Ambiq als werkgever: specialistisch, ambitieus, aandacht en ontwikkeling. Werken bij Ambiq betekent de cliënt centraal zetten, waarbij we werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een lichtverstandelijke beperking in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. Ambiq werkt hierbij vanuit haar visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. Ambiq is een specialist op LVB en biedt ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. Ambiq is ambitieus, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden Trauma, Seksuele gedagsproblematiek, Hechtingsproblematiek en Agressie. Samenwerking en verbinding zoeken met elkaar staat centraal bij ons: Je collega’s staan altijd voor je klaar. Zelfstandigheid en eigen (professionele) verantwoordelijkheid is belangrijk. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de richtlijnen cao-gehandicaptenzorg.

Meer over Ambiq