Gezinshulpverlener IOG - Twente
Ambiq

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wij zoeken bevlogen toppers die geprikkeld worden door complexe zorgvragen. Wat wij bieden? Een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving, divers werk en een hoge mate van verantwoordelijkheid.

En dit ga je doen
Je bent als gezinshulpverlener onderdeel van een team gezinshulpverleners, therapeuten en een gedragswetenschapper. Jullie geven samen uitvoering aan het plan van de cliënt waarbij de gezinshulpverlener de ambulante praktische ondersteuning voor zijn/haar rekening neemt. Je rapporteert accuraat en signaleert mogelijke knelpunten en eventuele aanpassingen voor het behandelplan. Als gezinshulpverlener werk je per week wisselende uren, afhankelijk van de zorgvragen van de cliënt en het systeem.

Ben jij:
- Betrokken
- Vakkundig
- Toekomstgericht

En heb jij:
- Een hbo-opleiding
- Een SKJ-registratie
- Baby-IOG richt zich specifiek op ouders met een LVB en kinderen in de leeftijd tot twee jaar. De behandeling gebeurt ambulant, tijdens de dagelijkse zorg voor en contact met het kind. Hiervoor zoeken we een gezinshulpverlener.

Ambiq in het kort 
Als je bij ons komt werken, dan werk je volgens de volgende principes: 

  • Vraaggericht 
  • Systeemgericht 
  • Oplossingsgericht 
  • Competentiegericht  

Solliciteer dan op deze functie. Solliciteren kan tot 18 augustus 2022. Mochten we eerder de geschikte kandidaat vinden, dan sluiten we de vacature eerder. 

Wij zijn specialist op het gebied van licht verstandelijke beperkingen (LVB) en bijkomende gedragsproblematiek voor kinderen en (jong)volwassenen. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen aan, waardoor een cliënt antwoord op bijna alle hulpvragen aangeboden kan worden in hun nabije omgeving. Wij hebben vier expertthema’s: agressie, hechting, seksualiteit en trauma. 

Functie eisen
Wij zoeken voor een collega met werkervaring in het werken in een ambulante zorgvorm en met de doelgroep van Ambiq.

Daarnaast verwachten wij dat je:
- Stevig in je schoenen staat;
- Zelfstandig kunt werken;
- Flexibel bent;
- Beschikt over zelf reflecterend vermogen;
- Een energieke teamspeler bent, gericht op resultaat;
- Beschikt over doorzettingsvermogen en empathisch vermogen, klantgericht en probleemoplossend;
- Sterk bent, en werkt vanuit gemeenschappelijke verantwoordelijkheid;
- Afgeronde relevante HBO opleiding;
- IAG opleiding is een pré
- Geregistreerd in het SKJ register, of de mogelijkheid hebben om je te registreren in het SKJ register;

Daarnaast beschik je over goede behandelings- en rapportagevaardigheden en kun je binnen de kaders van het multidisciplinair behandelplan zelfstandig werken. Je kunt omgaan met weerstanden en conflicten en je bent in staat de cliënt en haar systeem te motiveren.

Inschaling
Deze functie is ingeschaald in schaal 50 (in bezig van IAG diploma) of 45 (zonder IAG diploma) van de CAO Gehandicaptenzorg.

Bijzonderheden
- Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

- Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen en een aantrekkelijk scholingsaanbod.

- Medewerkers kunnen zich bij Ambiq ontwikkelen door onder andere ons online opleidingsplatform WIJZER - online leren. Het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden. Denk aan LVB, de Wet zorg en dwang, maar ook gespreks- en schrijfvaardigheden en kritisch denken.

- Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Daarnaast doen wij een referentiecheck. 

Type Vacature
Intern nummer 202207182
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, regio Twente
Postcode 7555SK
Stad Hengelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Gezinshulpverlener
Publicatiedatum 18-07-2022
Reageer voor 18-08-2022
Ingangsdatum 01-08-2022
Nummer 112626
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq