Gezocht: huishoudelijk medewerk(st)er met ambitie voor woonlocatie Raalte en/of Bathmen
Zozijn

Wat ga je doen?

Gezocht: Huishoudelijk medewerker met ambitie om door te groeien naar Zorg en Welzijn assistent

Je werkt mee bij het bieden van basiszorg aan de cliënten en zorgt voor een huiselijke sfeer en een prettige en schone werk- en leefomgeving van de cliënt. Dit doe je door het helpen van cliënten bij ADL-activiteiten, het verrichten van huishoudelijke- en schoonmaakwerkzaamheden en het verrichten van ondersteunende werkzaamheden bij welzijnsactiviteiten zoals het helpen bij (bereiden van) maaltijden.

Het betreft voornamelijk ochtenddiensten. Incidenteel kan gevraagd worden of je op een ander moment wilt komen werken, bijvoorbeeld 's avonds of in het weekend.

Herken jij je in het volgende?

Je hebt

 • een werk- denkniveau op minimaal niveau 2;
 • affiniteit met de doelgroep;
 • talent om je werk te kunnen plannen.

Je bent

 • flexibel, sociaal, communicatief, enthousiast en stressbestendig;
 • dienstverlenend en klantgericht;
 • respect- en liefdevol, vindingrijk, duidelijk en betrouwbaar;
 • pas tevreden als de woonomgeving van de cliënten fris, gezellig en hygiënisch is.

Je kunt

 • goed samenwerken in een team;
 • zorgen voor een fijne woonsfeer.

Tot slot
Je vindt het leuk om je met voedselbereiding bezig te houden en je kunt hierin hygiënisch werken.

Dit bieden wij

 • de arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 15 of 20, afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt. Verder kent de CAO een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden;
 • een leerrijke werkomgeving, er is een leerlijn Zorg en Welzijn assistent opgezet;
 • externe kandidaten krijgen een dienstverband voor 1 jaar, na dit jaar wordt bij gebleken geschiktheid het dienstverband omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • Interne kandidaten behouden hun huidige aanstellingsduur.

Procedure

Onderdeel van de selectieprocedure zal zijn het opvragen van referenties bij de huidig leidinggevende. Dit gebeurt bij een positieve uitkomst direct na het eerste selectiegesprek. De verkregen informatie kan, mede, een rol spelen bij de besluitvorming over eventuele aanstelling. Het opvragen van een VOG verklaring maakt onderdeel uit van de procedure.

We proberen in overleg met de kandidaten een combinatie te maken met onze woonlocatie in Bathmen. Het is fijn als je beschikt over eigen vervoer, maar dit is geen must. 

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

In Raalte-Noord zijn op de Kemphaan in 2016 zeven nieuwe woningen opgeleverd. De woningen liggen midden in een ruime en groene omgeving en omringen het dagcentrum. Ieder appartement en woning straalt een huiselijke, veilige en gezellige leefomgeving.

Geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek en zodra wij onze kandidaat hebben gevonden zal de vacature worden gesloten. 

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie S/G - Wonen Deventer/ Bathmen / Ivoor Raalte
Postcode 8102SZ
Stad Raalte
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Jacob van Binsbergen, telefoonnummer 06-27296379
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 08-08-2022
Ingangsdatum Startdatum in overleg
Reageer voor 31-12-2022
Nummer 113170
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn